Ashli Babbitt yerleşimi 'vergi mükellefi dolarlarının savurgan bir kullanımı'

Editöre: Ashli Babbitt, meşru olarak seçilmiş bir hükümeti devirme girişimi beş federal kolluk kuvvetinin ölümüyle bağlantılı olan bir grup hain bir parçasıydı. Şimdi Felon Başkanı Trump, Babbitt'in ailesine 5 milyon dolar vermeyi kabul ediyor (“Trump yönetimi, Capitol'daki Ashli Babbitt'in çekimine dava açması için yaklaşık 5 milyon dolar ödemeyi kabul ediyor,” 20 Mayıs). Gerçekten mi? Sadece merak ediyorum, yönetim Thomas Matthew Crooks'un ailesine göndermeyi planlıyor? Sonuçta, suikast girişimi sadece iki kişinin ölümüyle sonuçlandı.

ABD'ye karşı ihanet edenlerin ailelerini ödüllendirmek için vergi paramın kullanıldığı kelimelerin ötesinde tiksiniyorum

Ronald O. Richards, Los Angeles

..

Editöre: Başkan Trump bir ayaklanma uzmanı tazminatı hak ettiğine inanıyorsa, kontrolü kişisel olarak yazmalıdır. Köleleştirilmiş Afrikalıların torunları, tazminatlar için 6 Ocak isyancılardan daha zorlayıcı bir argümana sahipler ve hala bekliyorlar. Hedef hükümet verimliliği ise bu, vergi mükellefi dolarlarının savurgan bir kullanımıdır.

Haziran Thompson, Los Angeles

..

Editöre: Mevcut Bizarro dünyamızdaki gerçeğe karşı baraj, Babbitt meselesinde bekleyen bir yerleşim haberiyle devam ediyor. Bununla nasıl mücadele edilir? Benim yöntemim, tartışılmaz, gerçekleri gerçekte ne olduğu hakkında sessizce belirtmektir: 6 Ocak'ta, oyumu çalmaya çalışarak korkunç, şiddetli bir ayaklanma meydana geldi. Babbitt aktif bir katılımcıydı. Onu vuran memur, ABD'nin Columbia Bölgesi Avukatlık Bürosu ve Capitol Polisi tarafından herhangi bir haksızlıktan temizlendi.

Şimdi bir fikir: ebeveynlerini öldüren çocuk hakkındaki tatsız eski yasal şakayı hatırlıyor mu çünkü o bir yetim olduğu için? Şimdi gülmüyorum. Babbitt'in ailesi bir kuruş hak etmiyor.

Mark Diniakos, Bin Meşe