Bir Venedik sakini önerilen evsiz konut inşa etmeyi savunuyor

Editöre: LA Times Editoryal Kurulu'nun Venedik Dell Uygun Fablu Konut Projesi'ni inşa etmek için şehir altında bir yangın yakmaya devam ettiğini görmekten mutluluk duyuyorum (“Venedik Dell Evsiz Konut Projesi'ni öldürmek ve bunun yerine inşa etmenin yollarını bulmayı bırak”, 23 Mart). Bir Venedik ev sahibi, siteden birkaç dakikalık yürüme mesafesinde ve UCLA kentsel planlama profesörü olarak, konutun gerekli tüm onayları aldığını ve Nimby davalarını yenmekten heyecan duydum. Ve Belediye Meclis Üyesi Traci Park ve City Atty'yi görmek için inanılmaz derecede sinirli oldum. Hydee Feldstein Soto, projeyi etkili bir şekilde denemek ve öldürmek için manevra yapıyor.

En açıklanamayan, evsizliği sona erdirme platformunda çalışan Belediye Başkanı Karen Bass'ın, evsizliğe çıkan insanlar için 60 birim kalıcı destekleyici konut sağlayacak bir konut geliştirmesinin yanı sıra düşük gelirli aileler ve aksi takdirde yer değiştirme ve evsizliği risk altında olacak sanatçılar için 60 uygun fiyatlı birim sağlayacak bir konut geliştirmesinin başarısızlığıdır. Editörünüzün başlığının dediği gibi, “Yapın!”

Chris Tilly, Venedik

..

Editöre: Evet, eski meclis üyesi Mike Bonin, vergi ödeyen halk pahasına evsizlerin “şampiyonu” idi ve yaşamak için temiz, güvenli bir topluluk istemek için lanetlenebilecekti. Park, bu ve diğer kötü projelere karşı çıkmasıyla Venedik sakinlerinin büyük bir şampiyonuydu. Bu proje, toplumumuza tehlikeli bir evsiz insan nüfusunu güçlendirecekti. Bu, Main Street'teki Transit Lot'taki geçici evsiz konutla bir örnek olduğu gösterilmiştir.

Fikriniz, “Venedik Dell Projesi, şehrin Kalkınma Departmanı ve Belediye Meclisi tarafından gelişigüzel bir şekilde geliştiricilere dönüştüğü bir arazi üzerine haydut bir proje değil.” Diyor. Ama tam olarak budur. Mahalle Konseyi ve Venedik halkı büyük ölçüde bu projeyi reddetti. Sanırım görüşlerimiz önemli değil.

Mindy Taylor-Ross, Venedik

..

Editöre: Venedik'te evsiz krizi çözmek istediğini iddia eden seçilmiş yetkililerimizin ikiyüzlülüğünü ortaya çıkardığınız için teşekkür ederiz. Park Nimbys'e hitap ediyor; Bu değerli projeyi onaylayan Belediye Meclisi ve Kıyı Komisyonu'nu onurlandırmayı reddediyor.

Sheila Goldberg, Venedik