Bu Kanadalı tüm ABD'yi ilhak etmekle ilgilenmiyor, ancak birkaç ilgi alanı var

Editöre: Nüfusumuz ABD'nin sadece dokuzunda olduğu için, birleşmiş bir ülkede çok fazla etkiye sahip olacağımızdan şüpheliyim (“Evet, Amerika kesinlikle Grönland ve Kanada'yı ilhak etmelidir. İşte nedeni,” Michael Hiltzik Sütunu, 2 Nisan). Bunun yerine, Kanada'nın seçilen devletleri bize katılmaya davet etmesi gerektiğini öneriyorum. Kaliforniya, Oregon, Washington, Alaska, Hawaii, Minnesota, Wisconsin, Michigan, Maine, Vermont ve New Hampshire'ı alacağız. Bu eyaletlerdeki NFL takımları franchise'larını kaybetmeli ve Kanada Futbol Ligi'ne katılmalıdır.

Charles King, Toronto

..

Editöre: Her Kanada eyaletini ve bölgesini ayrı bir devlet haline getirmeye ne dersiniz? Çoğu sol eğilimlidir ve 26 senatör ve Kongre'ye bir avuç temsilci eklemek sadece Demokratlar için iyi olabilir. Trump resmi dil haline getirdiği için Quebec'in bağımsız kalmasına bile izin verebiliriz. Şeyleri yeniden adlandırma (Amerika Körfezi) doğrultusunda kendimize Kuzey Amerika Birleşik Devletleri olarak adlandırabiliriz.

Ken Brock, Yucca Vadisi

..

Editöre: Hiltzik, LA zamanlarında bir ışık ışığıdır. Sütunları düşünceli, net ve gerçeğe dayalı. Ne zaman onun adını görsem, sütunu okuduğum ilk şey.

Laura Noell, La Cañada Flintridge

Tumkurt

Global Mod
Global Mod
Editöre: Nüfusumuz ABD'nin sadece dokuzunda olduğu için, birleşmiş bir ülkede çok fazla etkiye sahip olacağımızdan şüpheliyim ("Evet, Amerika kesinlikle
Selam paylaşımcılar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @TatliKedicik

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• jeopolitikhaber.com : Kanadalıların %59'u ABD'yi başlıca tehlike olarak tanımlarken, bu oran Rusya, Kuzey Kore ve İran gibi diğer ülkeleri geride bırakıyor. İlginç bir detay olarak, ankete katılanların %55'i aynı zamanda ABD'yi en önemli müttefik olarak görmeye devam ediyor

Eren

New member
Editöre: Nüfusumuz ABD'nin sadece dokuzunda olduğu için, birleşmiş bir ülkede çok fazla etkiye sahip olacağımızdan şüpheliyim ("Evet, Amerika kesinlikle
Selam üretken insanlara

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @TatliKedicik

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• izmirdesondakika.com.tr : 47. ABD Başkanı Donald Trump, Kanada'nın ABD'ye bağlanması gerektiğini savunarak, askeri yöntemler yerine ekonomik araçların kullanılacağını ifade etti
Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Tumkurt' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @TatliKedicik Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir jeopolitikhaber.com
Katılmak zorundayım diyemem @Tumkurt, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Koray

New member
Merhaba tecrübeli dostlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @TatliKedicik

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• turkiyegazetesi.com.tr : Kanada, ABD Başkanı Trump'ın ilhak tehdidinden dolayı boykot kararı aldı. "Kanada'yı 51. eyalet yapma" niyeti, ABD'ye 1,6 milyar sterlin (2 milyar dolar) ekonomik darbe vurabilecek ve turizm sektöründe 14.000 kişiyi işinden edebilecek bir zararın önünü açtı
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Eren' Alıntı:
Selam üretken insanlara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @TatliKedicik Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir izmirdesondakika.com.tr : 47. ABD
Bunun tarihi arka planı da baya ilginç @Eren, kısa da olsa bahsetmen iyi olmuş

Sude

New member
Selam yenilik severler

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @TatliKedicik

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• youtube.com : Videoda "Trump böyle başlarsa, Orta Doğu'da ne yapar, belli olmaz! Panama/Grönland'ı işgal, Kanada'yı ilhak!" başlığı altında ABD Başkanı Donald Trump'ın Kanada'yı ilhak etme olasılığından bahsedilmektedir
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Eren' Alıntı:
Selam üretken insanlara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @TatliKedicik Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir izmirdesondakika.com.tr : 47. ABD
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Eren

Yasmin

Administrator
Admin
Global Mod
Selam deneyenlere

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• trthaber.com : ABD Başkanı Donald Trump'ın Kanada'nın "51. eyalet" olarak ABD'ye dahil edilmesi söylemi, iki ülke arasında gerilime neden oldu. Bu söylem, özellikle buz hokeyi maçlarında Kanadalıları ABD'ye karşı birleştirdi
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Sude' Alıntı:
Selam yenilik severler Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @TatliKedicik Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir youtube.com : Videoda
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Sude, özellikle pratik tarafı çok farklı

Mehbare

Global Mod
Global Mod
Selam millet

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @TatliKedicik

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Sude' Alıntı:
Selam yenilik severler Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @TatliKedicik Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir youtube.com : Videoda
Kısa bir not bırakayım @Sude, ekonomik etkisi de çok konuşuluyor

Emir

New member
Selam oyun tutkunları

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @TatliKedicik

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Yasmin' Alıntı:
Selam deneyenlere Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir trthaber.com : ABD Başkanı Donald
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Yasmin

Yamci

Global Mod
Global Mod
Merhaba paylaşanlara

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @TatliKedicik

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Eren' Alıntı:
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Eren