Demokratlar, Trump'ın onlara nasıl zarar verdiğini göstererek genç erkeklere hitap edebilir

Editöre: Yazar Josh Hammer'ın Demokratlara daha fazla genç erkek seçmen çekmek için tavsiyesi gülünç bir şekilde özetlenebilir: Maga Olun (“Demokratlar için erkeklerle konuşmayı öğrenen istenmeyen tavsiyem” 6 Haziran).

Ancak, değişen demografik özellikler ve endüstriyel paradigmalardan dehşete düşen ve cinsiyetlerinin veya dinlerinin fiili bir tesis olarak başkaları üzerinde egemenlik yapma hakkına sahip olan hoşnutsuz erkek seçmenlere daha fazla popülist itiraz için çok az siyasi alan kaldığını düşünürdüm. Maga bu bölgenin toptan satışına sahiptir.

Demokratlar için daha iyi bir strateji, bu seçmen grubuna Başkan Trump'ın popülizminin bir sahte olduğunu ve endişelerini yüzeysel olarak kabul etmesine rağmen, başkanlığının ganimetlerini onlarla paylaşma niyeti olmadığını açıklamak olacaktır. Trump'ın milyarder sınıfı ile olmayan unapologetic ilişkisine ve onları seçmenlerin pahasına zenginleştirme çabalarına sürekli olarak vuruldu. Trump'ın otoriter oligarşisinin, onları yaşamdan, özgürlük ve mutluluk arayışından daha fazla mahrum etme ve onu “Libs'e sahip olmanın” küçük bir yardımcıdan biraz daha fazlası ile nasıl yoksun bırakma yolunda olduğunu gösterin.

Bu, Amerika Birleşik Devletleri'nin geleceği için daha fazla Maga erkek yaratmaktan çok daha iyidir.

Greg Seyranian, Redondo Plajı

..

Editöre: Bugün genç erkeklerin ekonomik kaygılarıyla kesinlikle ilişki kurabilirim. 40'lı yaşlarımın ortalarına kadar maaş çekimi yaşadım. Ama 82 yaşında bir yaşında, birkaç nesil yaşadım ve babam ve büyükbabam tarafından benimle paylaşılan deneyimden yararlandım.

Her kuşağın zorlukları vardır, bazıları evrensel ve bazıları benzersiz. Ve her nesilde, bu zorluklara dayanamayan veya dayanamayan bazı kişiler var. Bu kategorideki genç erkekler, kendi değerlerinin onaylanmasını isteyen dini, politik veya ideolojik otoriter figürlere yönelme eğilimindedir. Bu nedenle, bu durumda bazı genç erkeklerin Trump ve Maga kültürüne çekilmesi şaşırtıcı değil.

Jim Sims, Los Angeles

..

Editöre: Hammer, iklim azaltılmasını reddederek, enerji maliyetini “Dünya'nın lehine” artıracağını iddia ederek Demokrat Parti'nin erkekleştirilmesini önerir. Yenilenebilir enerji tabanlı bir ekonomi için uyarılma maliyetleri olsa bile, yenilenebilir enerji kaynakları fosil yakıtlardan daha ucuzdur Uzun vadede. İpucu her zaman “yenilenebilir” terimindeydi. Ek olarak, aşırı ısı, kuraklıklar, mahsul arızaları, gıda kıtlığı, sel ve kitle göçleri dahil olmak üzere fosil yakıtların yanan çevresel maliyetleri göz önüne alındığında, yenilenebilir enerji önemli ölçüde daha az maliyetlidir.

İklim krizini şiddetlendirmenin bedeli, esas olarak Hammer'ın endişe duyduğu kişiler tarafından karşılanacak: “Amerikalıların yarısından fazlası [who] Şimdi maaş çekimi yaşayın. ” Bay Hammer'ın hala Dünya Ana'yı önemsemesi çok kadınsı görünebilir.

Richard Lyon, La Crescenta, Kaliforniya.