Dodger Stadyumu'nun fedleri reddetmesi güzel, ama yeterli değil

Editöre: Dodger Stadyumu Grounds'un federal ajanlara girişi reddetmesi güzel olsa da, bir jest (“Federal ajanlar Dodger Stadyumu Otoparkına girişi reddetti: İşte gerçekten olanlar,” 19 Haziran). Dodgers'ın mülkiyeti, yönetimi ve oyuncuları Los Angeles halkına ve bu ulusa, Beyaz Saray'a katıldığı ve günlük insanlık dışı ve antidemokratik kelimelere ve eylemlerine rağmen Başkan Trump'ın otoritesine boyun eğdiği için bir özür mektubu borçluydu. Onlardan tek bir tanesi o gün konuşma cesaretine sahip değildi.

Takım 1958'de LA'ya geldiğinden beri sadık bir hayran oldum. Onları yaklaşık yirmi yıldır kahraman olarak alkışladım. Ama sadece büyük atletik yeteneğe sahip olmak onları kahraman yapmaz. Beyaz Saray'daki Trump'a uyduklarında ve bu son jestlere kadar, rejimin temsil ettikleri şeylere karşı çıkamadıklarını kanıtladılar. Hayranlar kasıtlı cehalete yapışmadıkça, bu adamlar kahraman değil. Onlar sadece benmerkezci gösteriler.

Barry Cutler, Palm Desert

..

Editöre: Sandy Koufax'tan beri bir Dodgers oyununa gitmedim, ancak eski bir Angeleno olarak, Dodgers'ın 19 Haziran'da federal göçmenlik ajanlarına karşı aldığı cesur stand için gelecek yıl sezon biletleri satın almak zorunda kalabilirim.

Performans değildi, restoratifti. Ve büyük, güçlü bir organizasyonun iktidar ve adaletsizliğe ve maske takan ajanlara dayanmasını izlemek ilham verici.

Josie Levy Martin, Santa Barbara

..

Editöre: Dodgers'ı federal ajanların stadyum alanlarına girişini reddettiği için alkışlıyorum. Orada onların varlığı için bir neden yoktu.

Bununla birlikte, 1950'lerin sonlarında Walter O'Malley ve Dodgers'ın tahliye edilmiş Birçok masum Meksikalı Amerikalı, böylece stadyumlarını inşa edebilmeleri için. Geleceğimizi korumak için tarihimizi hatırlamalıyız.

Rick Mervis, Maryville, Kaliforniya.