Dodgers'ın Donald Trump'la tanıştığını bilseydi Jackie Robinson (42) mezarında dönecekti (47)

Editöre: Dodgers'ı Beyaz Saray'daki izlemeyi bitirdim (“Dodgers, Trump'ın 2024 Dünya Serisi unvanını için Beyaz Saray'da kutlandı”, 7 Nisan). Gustavo Arellano'nun Cumartesi günü sütununda önerdiği gibi Jackie Robinson'un 42 numaralı forması giyerek LA için yarasa gitmediklerini fark ettim. Geçmişte, diz almanın bir oyunun sonunda kazanan bir futbol takımının yaptığı bir şey olduğunu düşündüm. Şimdi, görünüşe göre, kazanan bir beyzbol takımının bir demokrasinin sonunda yaptığı bir şey. Robinson mezarında yuvarlanıyor.

Larry Weiner, Culver City

..

Editöre: Dodgers Başkan Trump'a 47 numaralı takım forması verdi. Trump'ın kendi ekibi Savunma Bakanlığı'nın 42 tarihli web sitesini temizlemeye çalıştığından, bu benim için gereksiz ve yanlış görünüyor.

Bob Wieting, Simi Vadisi

..

Editöre: Beyzbol İcra Şubesi Rickey, Robinson'u Dodgers'a her ikisinin de akranları ve halkın çoğu tarafından aşağılanacağını bilerek Dodgers'a getirmek için mahkumiyet, cesaret ve ahlaki çağrı yaptı. Ne yazık ki, Dodgers bu sefer dışarı çıktı.

Stephen Kaplan, Larkspur

..

Editöre: Sürahi Clayton Kershaw, Dodgers'ı temsil etmekten onur duyduğunu belirtti. Trump ile tanışmaktan onur duyduğunu söylemedi. Ayrıca daha büyük bir şey için oynamayı, alçakgönüllülüğün önemini ve 2024 Dodgers'ın aşıladığı diğer nitelikleri tartıştı. Bu sunum Trump'ın anlayamayacağı çok nüanslı olabilir. Dodgers için üç tezahürat.

Roy Fassel, Los Angeles

..

Editöre: Bunun politik olmadığını söylüyorlar, ancak bu başkan için siyasi bir zafer. Bunun gelenek olduğunu söylüyorlar, ancak bu, hukukun üstünlüğü ve Anayasa'ya bağlılık gibi geleneklerimize çok fazla bir balyoz almış bir başkan. Ekonomimizi yok ederken ve en çok ihtiyaç duyan insanlar için hayatı çok daha kötü hale getirirken Dodgers'ın mükemmelliğinin ihtişamıyla güneşlenecek. Ama sonra tekrar, Dodgers şimdi bu cumhurbaşkanının neden olduğu kaos ve yıkıma kör bir göz çeviren bir grup zengin adam. Kararlarında hayal kırıklığına uğradım ve saygı duymadığım bir takım için kök salamıyorum. Git melekler.

Ken Jaffe, Los Angeles

..

Editöre: Bu Cumartesi, Dodgers, öğretmen takdir gecesini kör edici bir ikiyüzlülük gösterisinde ve çarpıcı bir öz farkındalık eksikliğinde ağırlayacak. Bu promosyon etkinliği, ekibin Amerika'da halk eğitiminin altyapısını aktif olarak zayıflatmaya çalışan Başkan Trump ile bir araya gelmesinden beş gün sonra gerçekleşecek.

Bu yönetici Dave Roberts ve onun obstexious ILK, bir uçağa binme ve devlet okullarına girmeye yön veren adamın elini sallamak için ülkeyi geçmeyi seçti.

Shohei Ohtani'nin özel eğitim ve İngiliz öğrenen öğrencileri için federal gözetim almak isteyen adamın elini sıkarken sırıtan vizesini görmek bize Dodgers'ın gerçek karakterini gösteriyor. Artık Los Angeles halkını değil, daha ziyade kendi unfeted kurumsal açgözlülük ve bencilliklerini temsil ediyorlar.

Bir kamu eğitimcisi olarak, sadece öğretmen takdir gecesini atlamakla kalmayacağım, Dodgers'a olan desteğimi sürekli olarak bırakacağım.

Oliver Williams, Rialto