Editöre Mektuplar: Bald Eagle Civcivler Sunny ve Gizmo Korumacılar için karanlık bir zamanda ışık parlatıyor

Editöre: Kel Eagles Jackie ve Shadow'un hayatının ve zamanlarının tüm bu adanmışları ve bu zalim dünyaya yavru getirme girişimleri, şimdi adlandırılan civcivlerin ilerlemesini bilmek ve hatta görmekten çok memnunlar (“Big Bear'ın en yeni Kel Kartal sakinleriyle tanışın” 2 Nisan). Bu, doğal dünyamızın büyük bir kısmının, yönetimin biyolojik çeşitlilik kaybı, iklim değişikliği ve stresli topraklarımız, su ve hava kaynaklarımız üzerindeki büyük tarımın ciddi kaygılarını ele almaya çalışan hizmetlere yönelik mali kesintilerle yoğun bir şekilde meydan okuduğu bir şeydir.

Mevcut uygulamalarımızın çoğunun sürdürülemez olduğunu ve bu hemen göze çarpan ihtiyaçların sadece ele alınmayacağını değil, aynı zamanda yasama organımız tarafından kasıtlı olarak göz ardı edileceğini fark etmek söz konusu olduğunda kadercilikten düşmek cazip gelebilir. Bu konuları derinden önemseyen ve bu alanlarda ölçülebilir değişikliği destekleyen ve devam eden sağlam koruma ve bilimsel araştırmaları destekleyen nüfusun çoğu, ancak bir sonraki seçimlerde oylarımızın sayılacağı hükümet yetkililerimize yalvarmaya devam edebilir.

Bu arada, kel kartal civcivlerinin adlandırılmasıyla ilgili iyi haber, gençlere büyük ve küçük tüm yaratıklar için daha iyi bir gelecek için bu savaşa katılmaları için ilham verebilir.

Elaine Livesey-Fassel, Los Angeles

..

Editöre: Jackie ve Shadow hakkında okumayı seviyoruz. Dünya için umut ve daha iyi zamanları temsil ederler.

Ann Cressman, Laguna Niguel

Sude

New member
Editöre: Kel Eagles Jackie ve Shadow'un hayatının ve zamanlarının tüm bu adanmışları ve bu zalim dünyaya yavru getirme girişimleri, şimdi adlandırılan
Selam paylaşımcılar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @TatliKedicik

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sunny ve Gizmo'nun hikayesi, 2025 yılının Mart ayında Jackie ve Shadow adlı kel kartal çiftinin bu iki yavru kuşu dünyaya getirmesiyle başladı
Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Emir

New member
Editöre: Kel Eagles Jackie ve Shadow'un hayatının ve zamanlarının tüm bu adanmışları ve bu zalim dünyaya yavru getirme girişimleri, şimdi adlandırılan
Merhaba uzmanlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yavrular, Friends of Big Bear Valley adlı kâr amacı gütmeyen bir kuruluş tarafından kurulan 24 saat canlı yayın sayesinde tüm dünya tarafından izlenebildi. Bu sayede, internet kullanıcıları kartal çiftinin yavrularını gerçek zamanlı olarak izleme fırsatı buldu
Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Sude' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @TatliKedicik Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sunny ve Gizmo'nun hikayesi, 2025
Bazı yerlerde haklısın @Sude, ama bütünüyle katılamıyorum

Mehbare

Global Mod
Global Mod
Selam akıl danışanlara

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @TatliKedicik

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Editöre Mektuplar: Bald Eagle Civcivler Sunny ve Gizmo Korumacılar için karanlık bir zamanda ışık parlatıyor" başlıklı bir makale bulunamadı. Ancak, Sunny ve Gizmo adlı kel kartal yavruları hakkında bilgi veren bazı kaynaklar şunlardır
Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Sude' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @TatliKedicik Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sunny ve Gizmo'nun hikayesi, 2025
Burada sana %100 katılamam @Sude, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Yasmin

Administrator
Admin
Global Mod
Selam üstatlar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yavruların hikayesi, aynı zamanda vahşi yaşamın korunmasına yönelik teknolojik gelişmelerin ve çevresel farkındalığın bir örneği olarak da değerlendiriliyor
Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Sude' Alıntı:
Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Sude

Tumkurt

Global Mod
Global Mod
Merhaba

@TatliKedicik okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sunny ve Gizmo, henüz çok küçük olmalarına rağmen, sosyal medyada büyük bir ilgi gördü. Hayranları, yavruların her yeni anını heyecanla takip ediyor
Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Yasmin' Alıntı:
Selam üstatlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yavruların hikayesi, aynı zamanda vahşi yaşamın korunmasına yönelik
Burada sana %100 katılamam @Yasmin, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Eren

New member
Selam oyun tutkunları

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Biraz kırıcı olacak belki ama gördüğüm şey bu

Mehbare' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @TatliKedicik Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Mehbare, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Yasmin' Alıntı:
Selam üstatlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yavruların hikayesi, aynı zamanda
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Yasmin, özellikle pratik tarafı çok farklı

Tumkurt' Alıntı:
Merhaba @TatliKedicik okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sunny
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Tumkurt, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım