Editöre Mektuplar: Isı dalgalarına yanıt adaptasyon veya süpürme değişiklikleri olmalı mı?

Editöre: LA aşırı ısıya yabancı değil (“LA Bakarken, Isı Dalgalarının Süresi İklim Değişikliğinden Daha Hızlı Hızlanıyor, UCLA çalışması gösteriyor,” 10 Temmuz). Bakkaliye almak gibi basit bir görev, sıcak havalarda aniden çok daha riskli hale gelir.

Bu yaz şehir merkezinde yürüdüm. Burada, otobüs durağında bekleyen Maria adında bir kadınla tanıştım. Isı yüzünden başkalarının bayıldığını birçok kez açıklıyor.

Dark kaldırım, ısıyı yakalamaya önde gelen katkıda bulunanlardan biridir. Asfalt olabilir 60 dereceye kadar sıcak çevredeki havadan.

Eyaletimiz daha önce yansıtıcı yüzeylere sahip kaplama sokaklarını denedi. Bunun yerine, daha basit bir çözüm denemeliyiz: ağaçlar.

Çalışmalar Gösteriyor Daha fazla ağaç olan toplulukların bir soğutma etkisi görmesi. Ağaçlar, çevredeki sıcaklığı azaltan önemli gölge sağlar.

Birlikte çalışalım ve LA'daki hayatı biraz daha hoş ve misafirperver hale getirmek için daha fazla ağaç dikelim.

Wesley Peng, Long Beach

..

Editöre: Gezegenimizin ısındığı açıktır. Dünyada yüksek sıcaklık kayıtları kırılıyor. Bu UCLA raporu, ısının sadece arttığını değil, aynı zamanda daha uzun sürdüğünü gösteriyor. Bu raporda beni rahatsız eden şey, bir araştırmacının uygun yanıtı ona uyum sağlamak olduğu anlamına gelir. Adaptasyon planlamasını hızlandırın, bize söylenir ve daha fazla gölge ağacı dikin, binaları farklı tasarlayın, günün erken saatlerinde dışarıya çıkın. Zırva.

Sadece uyum sağlamak yerine, ısıyı yaratan koşulları değiştirmeliyiz. Dünyamızla ilgili her hikaye, okuyuculara neden ısındığını hatırlatmalıdır. Basit. Atmosferde çok fazla karbon koyduk ve koymaya devam ediyoruz. Mantıksal tepki, bunu yapmayı bırakmak, şimdi yanma kömür, petrol ve gazı aşamalı olarak başlamak ve mümkün olduğunca hızlı, uygun fiyatlı, temiz enerji dağıtmak için başlamaktır.

Robert Taylor, Santa Barbara