Editöre Mektuplar: Kaliforniya'ya yakın bir nüfusla, Kanada'yı ilhak etmek ABD'yi sola sallardı

Editöre: Başkan Trump, Kanada'nın ele geçirilmesiyle ilgili şeyler düşünmedi. California'dan biraz daha fazla insanla Kanada, bir tahminle 47 Seçim Koleji oyuna sahip olacaktı. Kanada'nın Ulusal Eczanesi ve Evrensel Sağlık Sigortası Planlarıyla Liberaller getirin ve ABD'yi değiştirecek. Swing durumları için çok fazla. ABD'yi sola taşıyacak ve muhafazakar çoğunlukları silecekti.

Kanada hükümeti reçete maliyetleri ve sağlık ücretleri müzakere ediyor. Sağlık hizmetlerine çok daha az harcıyor ve genel olarak daha iyi sonuçlar elde ediyor. Sağlık sigortası olmayan Amerikalıların% 8'i Kanadalılarla oy kullanacaktı. Yüksek Mahkemenin makyajı değişirse, kürtaj tüm ABD eyaletlerinde yasal hale gelebilir.

Her ikisi de büyük Kanada kış nüfusu olan Florida ve Arizona, Kanada'nın liberalizm görüşlerine sallanabilir. Kanadalılar Amerikalılardan daha az dindar. Amerika'nın tersine bir devralma olurdu.

Sheila Morris, Mississauga, Ontario, Kanada

..

Editöre: Amerikalı arkadaşlarıma, çoğunuzun harika ve cömert insanlar olduğunu biliyorum. Bunu istemedin ve bunu anlıyorum. Sana karşı hiçbir kötü niyetim yok, ama Trump'ın neden olduğu hasar, olabildiğince ciddiyetle vurgulamalıyım.

Amerikan ürünleri şimdi mağaza raflarımızdan çıkarılıyor ve Kanadalılar aşırı tepki vermediğimiz ABD'ye seyahati iptal ediyor. Trump'ın sadece bir anlaşma müzakere ettiğini düşünmüyoruz. En yakın komşumuzun bizi ekonomik olarak yok etmek ve yaşam tarzımızı ortadan kaldırmak istediğine inanıyoruz.

Kanadalılar kızgın. Umarım bunu tamir etmek için zaman vardır. Bunun bir adamın pervasızlığının sonucu olduğuna inanıyorum. Zaman tükeniyor.

Ivan Bulic, Gabriola Adası, British Columbia, Kanada
..

Editöre: Kanada Başbakanı Başkan Trump'ın Kanada'nın ABD devleti olma talebini geri aldı. Amerika Birleşik Devletleri'ni Kanada bölgesi veya eyalet olarak almayı teklif ederek karşı mı?

Jim Arden, Valley Köyü

..

Editöre: 1972'de, yüksek öğrenimdeki işler çok az olduğunda, Kanada beni içeri aldı. Doktora noktamı neredeyse tamamlamıştım ve bir işe ihtiyacım vardı. Dokuz yıl boyunca, tipik Kanada lütfu ile karşılandığım ve asla “çirkin bir Amerikalı” gibi hissettiğim Waterloo'daki St. Jerome Üniversitesi'nde ders verdim.

Aile ve kariyer nedenleriyle eyaletlere döndüm, ancak olağanüstü kuzey komşumuzla ilgili anılarım tatlı. Bana her zaman minnettar olacağım yüksek öğrenime başladım. Trump, ticaret politikalarını çerçevelemede o ülkeyle kalıcı dostluğumuzu dikkate alabilir.

Benjamin J. Hubbard, Huntington Plajı