Editöre Mektuplar: La Dodgers, Beyaz Saray'daki Trump'ı ziyaret etmeden önce değerlerini dikkate almalı

Editöre: Sporcular salyadan daha fazlasını yaparlar, vurma veya mücadele etmekten daha fazlasını yaparlar (“Dodgers bu yıl bir Beyaz Saray davetine girmeli mi?” 13 Mart. Onlar, toplulukları, devletleri ve ülkemiz hakkında görüşleri olan vatandaşlardır. Evet, Trump ve onun zorbalık, göçmen karşıtı, isim çağırma taktikleri norm haline gelmesinden bu yana son birkaç yıldır neredeyse her şeyi siyasallaştırdık, takipçileri başka yöne baktı.

Umarım Mookie Betts, Clayton Kershaw, Shohei Ohtani ve diğer tüm 2024 Dünya Serisi şampiyonu Dodger, Başkan Trump ile resminin çekilmesini iki kez düşünüyor. Bunun yerine, birçoğuna saygı duymayan veya önemsemeyen biriyle ya da anayasaya saygı duymayanlarla buluşmanın uygun olduğunu söylemeyi iki kez düşünmelidirler, çoğu göçmenin tecavüzcü ve suçlu olduğunu ve engellilere ve yoksullara yardım etmeyi önemsememelerini düşünmüyorlar.

Barbara Azrialy, Los Angeles

..

Editöre: Bu beyinsiz değil mi? Trump'a zayıf egosunu tatmin edecek fotoğraf OP'unu vermeyi reddederek Betts ve diğer karakter sporcularının liderliğini takip edin. Kaliforniya, Amerikan halkına ve yurtdışındaki müttefiklerimizdeki saldırılarının acımasız, aptal ve intikamcı olduğuna dair mesajı gönderin.

Steve Slakey, Glendora

..

Editöre: Her zaman Başkan Trump ile kutlama partisini boykot etmekle aynı fikirde değildim. Bu sporcuların ABD Başkanı ile görüşme şansı var. Bu herkesin başına gelmez. Partiye git. Saygılı olun ve daha sonra cumhurbaşkanını bir kenara çekin ve “Farklı geçmişlerden geliyoruz. İşte bizim sorunumuz, yardımınıza ihtiyacımız var. Sizi gemiye götürebilir miyiz? ” Başkanla tanışın ve ne olacağını görün.

David L. Bore, Winnetka

..

Editöre: Dodgers, bir jüri tarafından cinsel istismardan ayrı olarak sorumlu bulunan hüküm giymiş bir suçla zaman geçirme davetini kabul etmekten kaçınmalı mı? Soru kendini cevaplıyor. Johann Wolfgang Goethe'nin bir zamanlar dediği gibi, “Bana kiminle ilişkilendirdiğini söyle ve sana kim olduğunuzu söyleyeceğim.”

Bill Waxman, Simi Vadisi