Görkemli Doğu Sierra'nın üzerini konut için döşemeyin. Bunun yerine bunu yap

29 Ekim 2024 03:00 PT

Editöre: Seyrek nüfuslu Doğu Sierra'daki konut kıtlığı hakkındaki makalenizin Kaliforniya'nın bu muhteşem, bozulmamış kısmına verdiği övgüyü takdir ediyorum. Ancak ironiyi gözden kaçırıyor gibi görünmesi beni şaşkına çevirdi: Eğer alan bu kadar açık olmasaydı (bir kişi, Owens Vadisi'ndeki Bishop kentinin büyümesine izin verilirse “Santa Monica gibi” olabileceğini söyledi), bu böyle olmazdı. Artık muhteşem ve bozulmamış ol.

Tanrı aşkına, lütfen Doğu Sierra'daki toprakları daha fazla geliştirmeyelim. Kamyonet sakinleri kendi istediklerini yapsaydı ve Los Angeles Su ve Enerji Bakanlığı banliyölere yayılmak için büyük parselleri satsaydı, tek okuyacağımız şey yerel halkın günümüzün Piskoposunu ne kadar özlediği olurdu.

İnsanların halihazırda geliştirdiği alanlarda yoğunluk oluşturmak ve açık alanları açık bırakmak, ilerlememizin tek yolu olmalıdır.

Jennifer Enani, Los Angeles

..

Editöre: Doğu Sierra'daki gerçek konut kıtlığı hakkındaki makalenizde birkaç önemli noktanın eksik olduğunu düşünmeden edemedim.

Öncelikle bu bir alan meselesi değil. Bu kasabaların çoğunda, çok aileli konutların inşa edilmesi çok zor hale gelen kısıtlayıcı imarlar bulunmaktadır.

Doğu Sierra'yı bu hale getiren güzel vahşi doğanın üzerini döşemek yerine, yalnızca zengin şehir sakinlerinin yılda birkaç hafta sonu kullandığı dev kayak kabinleri yerine iki ila üç katlı çok aileli konutlar inşa etmemiz gerekiyor.

Nathaniel Wooding, Redondo Plajı

..

Editöre: Doğu Sierra pek çok ilginç, yardımsever, arkadaş canlısı, sorumlu, pragmatik Cumhuriyetçiye ev sahipliği yapıyor. Komşularım, devlet çalışanları, işletme sahipleri ve evet DWP çalışanları olarak onlar benim gibi bir liberalin 40 yıldır hoş karşılanmasını sağladılar.

Inyo İlçesinin “morlaşması” hakkındaki makalenizin amaçları açısından Cumhuriyetçilerin, yankı odasında yaşayan üç tiz, paranoyak dinozor tarafından temsil edilmesi çok yazık. Onları kötü bir günde yakaladığınızı varsayıyorum.

Jeff Putman, Lone Pine, Kaliforniya.