TatliKedicik
Member
Cumartesi günü Washington'daki Personel Yönetimi Ofisi'nden bir e -posta aldım: “Geçen hafta ne yaptınız?” OPM kamu hizmetini yürütmektedir ve federal, yerel ve kırsal hastanelerde yoğun bakım birimlerinin kritik bakım doktoru ve tıbbi direktörü olarak, kısmen bir devlet çalışanıyım.
E -postayı nasıl cevaplayacağımı merak ettim. Bürokratik bir egzersizde gerçekte neyin önemli olduğunu – bakımımdaki insan hayatını – ya da OPM'nin önemli görebileceğini listelediğini mi vurgulamalıydım? Bağlam olmadan, talep çoğunlukla bir talep gibi hissetti, meşru bir soruşturma değil. Saygı eksikliği aşikardı. Bir meslektaşım, bir aldatmaca mı yoksa kimlik avı dolandırıcılığı mı olduğunu bile belirlemeden önce, Trump yönetiminin hükümet verimliliğine kaotik yaklaşımında yeni bir kırışıklık – e -posta ile ilgili haber makalelerine yönelmek zorunda kaldı.
Washington gerçekten yaptığım işi anlamaya veya örgütsel değişimi teşvik etmeye çalışıyorsa, sağduyu size daha iyi yollar olduğunu söyler. Etkili liderlik net iletişim, düşünceli analiz ve – her şeyden önce – güven gerektirir. Bu e -postanın hiçbiri yoktu.
Ama sorduklarından beri, geçen hafta yaptığım şey:
İşte sorum: Personel Yönetimi Ofisi geçen hafta ne yaptı? Bu hastalarla ilgilenmeme yardımcı oldu mu, yoksa zaten kendi ağırlığı altında burkulan bir sistem yükledi mi?
OPM cevaplarından önce, meslektaşlarımın ve benim yaptığım işin bir e -tabloda değil, kurtardığımız hayatlarda, kayıp yoluyla rehberlik ettiğimiz aileler ve aynı şeyi yapmak için eğittiğimiz yeni nesil doktorlar doğru bir şekilde ölçüldüğünü kabul ediyorum. .
Geçen hafta yaptım buydu. Bundan sonra OPM ne yapacak?
Venktesh Ramnath, Güney Kaliforniya'da bir pulmonolog ve eleştirel bakım doktorudur. UC San Diego Health'de doçent, San Diego Gaziler İşleri Yoğun Bakım Birimi Tıbbi Direktörü ve El Centro Bölgesel Tıp Merkezi Yoğun Bakım Birimi Tıbbi Direktörüdür.
E -postayı nasıl cevaplayacağımı merak ettim. Bürokratik bir egzersizde gerçekte neyin önemli olduğunu – bakımımdaki insan hayatını – ya da OPM'nin önemli görebileceğini listelediğini mi vurgulamalıydım? Bağlam olmadan, talep çoğunlukla bir talep gibi hissetti, meşru bir soruşturma değil. Saygı eksikliği aşikardı. Bir meslektaşım, bir aldatmaca mı yoksa kimlik avı dolandırıcılığı mı olduğunu bile belirlemeden önce, Trump yönetiminin hükümet verimliliğine kaotik yaklaşımında yeni bir kırışıklık – e -posta ile ilgili haber makalelerine yönelmek zorunda kaldı.
Washington gerçekten yaptığım işi anlamaya veya örgütsel değişimi teşvik etmeye çalışıyorsa, sağduyu size daha iyi yollar olduğunu söyler. Etkili liderlik net iletişim, düşünceli analiz ve – her şeyden önce – güven gerektirir. Bu e -postanın hiçbiri yoktu.
Ama sorduklarından beri, geçen hafta yaptığım şey:
- Böbrek nakli ve sepsisli 70 yaşında bir gazi olan Darrell'e baktım. Göğsünde baskıyı hafifletmek için boşalttığım acı verici, hayatı tehdit eden bir sıvı koleksiyonu vardı.
- Parkinson, kalp yetmezliği ve tekrarlayan MRSA enfeksiyonu ile 85 yaşındaki bir gazi ailesiyle saatlerce oturdum. Birlikte, yaşam sonu bakımının karmaşık, genellikle siyasallaşmış manzarasında gezindik.
- 50'den fazla deneyimli hasta için akciğer hastalığı şiddetini teşhis ettim ve değerlendirdim.
- Kodlama doğruluğu için 20 hasta grafiğini denetledim ve uyumluluğun nasıl iyileştirileceği konusunda strateji yaptım.
- Kritik hastaların bakımında günde yaklaşık 10 tıbbi kursiyeri denetledim, koçluk yaptım ve eğittim.
- Alkol çekilmesini tedavi etmek için yeni bir protokolü geliştirmek için eczane ve hemşirelik amirleriyle çalıştım, hayatı tehdit eden bir durum.
- Bir kalp ritmi ilacı olan amiodaron için güvenli, uygun maliyetli dozlama stratejileri konusunda eczacılar, hemşireler ve kardiyotorasik cerrahlarla koordine ettim.
- Karmaşık transferi karaciğer yetmezliği olan bir gazinin başka bir hastanesine ve özel ameliyat gerektiren akut eklem enfeksiyonuna ayarladım ve sigortanın oraya vardığında onu kapsayıp karşılamayacağı da dahil olmak üzere kaygısını almaya çalıştım.
- Transfüzyonları bir banliyö hastanesinde kalp yetmezliğini daha da kötüleştiren metastatik kemik kanseri olan 84 yaşındaki bir erkek için kan transfüzyonları hakkında ayrıntılı soruları yanıtladım.
- 82 yaşındaki bir erkeği entübaladım ve Avrupa'dan yıkıcı bir solunum virüsü ile döndükten sonra onu bir ventilatöre koydum. Sedasyondan önce, tekrar uyanmayacağını bilmeden ailesine veda etti.
- Kırsal bir yoğun bakım ünitesinde hekim programlarını sürekli finansman eksiklikleri ile rahatsız ettim.
- Birden fazla antidepresan ilaç üzerinde aşırı doz alarak intihar girişiminde bulunan ciddi depresyon ve alkol kullanım bozukluğu olan 62 yaşındaki eski bir hemşireyi tedavi ettim.
- 103.5 derecelik bir ateşle yanarak, ortada kötü düştüğünde acil servise bir ICU hemşiresini döndürdüm.
- Ulusal Sağlık Enstitüleri finansman kesintileri göz önüne alındığında doktor tükenmişliği araştırmaları için potansiyel hayırsever destek için başvuruda bulundum.
- Birden fazla beyin kanaması ve tıkanmış bir bağırsak, infüzyonlarla stabilize olan 80 yaşında bir erkeğe baktım.
- Kontrolsüz hipertansiyonu felaket beyin kanamasına neden olan 76 yaşındaki bir kadının ailesini rahatlattım. Yakın bir kamıştaydı. Saatlerce tartışmadan sonra darülaceze seçtiler ve o akşam barışçıl bir şekilde vefat etti.
İşte sorum: Personel Yönetimi Ofisi geçen hafta ne yaptı? Bu hastalarla ilgilenmeme yardımcı oldu mu, yoksa zaten kendi ağırlığı altında burkulan bir sistem yükledi mi?
OPM cevaplarından önce, meslektaşlarımın ve benim yaptığım işin bir e -tabloda değil, kurtardığımız hayatlarda, kayıp yoluyla rehberlik ettiğimiz aileler ve aynı şeyi yapmak için eğittiğimiz yeni nesil doktorlar doğru bir şekilde ölçüldüğünü kabul ediyorum. .
Geçen hafta yaptım buydu. Bundan sonra OPM ne yapacak?
Venktesh Ramnath, Güney Kaliforniya'da bir pulmonolog ve eleştirel bakım doktorudur. UC San Diego Health'de doçent, San Diego Gaziler İşleri Yoğun Bakım Birimi Tıbbi Direktörü ve El Centro Bölgesel Tıp Merkezi Yoğun Bakım Birimi Tıbbi Direktörüdür.