Kitapları yasaklayanlar bizi yormaya çalışıyor. teslim olma

1 Ocak 2025 03:00 PT

Editöre: Diktatör adayları için el kitabındaki 1 numaralı kural: İnsanlar pes edene kadar halka nutuk çekin. (“Çocuk kitapları yasakları arttıkça satışlar düşüyor ve kütüphaneciler korkuyor. Kaliforniya'da bile,” 12 Aralık)

Eğitimciler, tartışmalı sayılabilecek herhangi bir şeyin yer aldığı kitapların etrafındaki sürekli gürültüden vazgeçiyorlar. Bu durum, hangi konuların yasaklanması gerektiğine karar verme sorumluluğunu nüfusun aşırı sağcı, dindar bir kesimine bırakıyor.

Makalenizde bahsettiğiniz kitaplardan biri, çocuğuna saçlarını sevmeyi öğreten Siyahi bir baba hakkındadır – gerçekten!

Lütfen eğitimciler, yayıncılar, ebeveynler, kütüphaneler, kitapçılar ve ilgili halk: Önemli kitapların raflarınızda kalması için mücadeleye devam edin. Eğitimi çeşitli tutun.

Susan Straughn Harris, Woodland Hills

..

Editöre: Bazı ebeveynlerin neden küçük çocuklarının kendi dini inançlarına ters temalar içeren kitaplara maruz kalmasını istemediklerini anlayabiliyorum. Bu dürtüye katılmıyorum ama anlıyorum.

Anlayamadığım şey, “Çocuğumun bu kitabı okumasını istemiyorum” ifadesinin nasıl “Herhangi bir çocuğun bu kitabı okumasına izin vermeyi reddediyorum” anlamına gelebileceğidir.

Madison Minor ve Moms for Liberty'deki mücadeleci arkadaşlarına gelince -amacı baskı yapmak olan bir grup için ironik bir isim- konu çocuklarımın ne okuması gerektiğine gelince, “Annie Hall”daki Bayan Singer'ın bilgeliğine sığınıyorum: ” Bu senin işin ne?

Bart Braverman, Indio