Mika Brzezinski ve Joe Scarborough, Trump'la görüştü. Bu iyi

29 Kasım 2024 03:00 PT

Editöre: MSNBC sunucusu Joe Scarborough ve Mika Brzezinski'nin Başkan seçilen Donald Trump'ı Mar-a-Lago'da ziyaret etme kararı hakkında köşe yazarı Lorraine Ali'nin ve diğer pek çok kişinin değerlendirmesine katılmamak istiyorum. (“Neo-Nazi yürüyüşleri. 'İki taraf' çerçevelemesi. Biz buyuz. Ama böyle olmak zorunda değil,” sütunu, 22 Kasım)

Rakipleri hakkında konuşmanın (hangi tarafta olursa olsun çoğu haber analistinde olduğu gibi) bu son derece kutuplaşmış zamanlarda işe yaramadığına karar verdiler. Yeni bir şey denemeye karar verdiler.

Trump'ı ziyaret ettiler. Eylemleri hakkında, demokratik ve anayasal değerleri karşılayanlar hakkında olumlu, uymayanlar hakkında ise olumsuz konuşacaklarını ona bildirdiler. Bu, dedikleri gibi, farklı bir şey denemekti.

Genelde aynı fikirde olduğum yorumcular da dahil olmak üzere, bunu Trump'a boyun eğmekle eşitleyen yorumcuların güçlü tepkisinden rahatsız oldum. MSNBC sunucularının fikri siyasi söylemimize faydalı olacak mı? Bunu yalnızca zaman gösterecek.

Ben Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in kazanmasını dileyen bir Demokratım. O yapmadı. Demokrasimizin ve insan haklarımızın korunması konusunda ilerlemenin yollarını bulmamız gerekiyor. En azından Scarborough ve Brzezinski yeni bir şey deniyor.

Patricia Berberich, Port Hueneme

..

Editöre: Geçenlerde gazeteci Dana Bash'in Ohio'daki neo-Nazi yürüyüşünden bahsettiği bir CNN bölümünü dinledim. Gördüklerim beni ağ konusunda derin bir hayal kırıklığına uğrattı. CNN'in neo-Nazilere bir tür meşruiyet sağlayacağını hiç beklemiyordum.

Bu bölümü gördükten sonra Ali'nin Bash'in beyaz milliyetçiler ve neo-Nazilerin endişe verici yükselişi hakkındaki raporundan bahseden köşe yazısını okudum. Onun yazısı ilgi uyandırdı ve konuyla ilgili derin endişelerimi yansıtıyordu.

Neo-Nazi ideolojilerine ve hareketlerine meşruiyet vermemeliyiz; bunların karşısında kararlılıkla durmalıyız.

Anthony Stevens, Dana Noktası