Okuyucular, Cumhuriyetçiler serbest ticareti savunurlardı, diyor

Editöre: 1942'de, FDR başkan ve ben Los Angeles'ta sekizinci sınıf bir yurttaşlık sınıfındayken, öğretmenimiz bize Cumhuriyetçiler ve Demokratlar arasındaki tek farkın Cumhuriyetçilerin koruyucu tarifeler ve Demokratlar istemediği olduğunu söyledi.

O gün, bir tarifenin ne olduğunu gerçekten bilmiyordum. 83 yıl sürdü ve bu ekonomik açıdan sağlam olmayan bir fikri gerçekleştirmek için Trump adında bir başkan. Stok portföyüm yeni bir düşük seviyeye batarken, artık bir tarife ne olduğunu biliyorum.

Martin A. Brower, Corona del Mar
..

ABD'yi daha zengin ve Meksika'yı daha fakir hale getirmek için tasarlanan tarifeler göçü nasıl etkileyecek? Yoksulluk ve zorluk, Amerika Birleşik Devletleri'ne girmek için deli acelelerin arkasındaki güçler. Tarifeler bunları daha da kötüleştirecektir. Ve kendimizi çocuk etmeyelim – göçmenler duvarı ne kadar yüksek yaparsak yapalım.

Birini fakirleştirmek yerine, diğerleri de komşu yoksulları savuşturmak için büyük miktarlar harcamak yerine, ikimizi de müreffeh tutmak daha iyi olmaz mıydı?

Joel Athey, Valley Köyü
..

Editöre: Belki Kanada ve Meksika daha büyük kişiler olabilir ve gıda üzerindeki ithalat vergilerini sonlandırabilir. En azından bu şekilde, fakir insanlar o kadar acı çekmek zorunda kalmayacaklar.

Paul Cramer, Oxnard
..

Editöre: 2018'de Başkan Trump, “Ticaret Savaşları İyi ve Kazanması Kolay” dedi. Göreceğiz, ama şüpheliyim.

Joe W. Hilberman, Los Angeles
Yazar emekli bir Yüksek Mahkeme Hakimidir.

..

Editöre: Dolayısıyla Başkan, otomobil endüstrisimize yardım etmek için tarifelerine bir aylık bir reprieve verdi. Ne ustaca bir hareket, bir politikacının büyük ülkemizin tarihinde şimdiye kadar yaptığı en iyi siyasi hareketlerden biri! Sadece konuşmalarında kullanmak yerine “örgüsünü” eyleme geçirip getirmeyeceğini merak ediyordum. Bu kesinlikle ekonomimize yardımcı olacak ve borsaya çok ihtiyaç duyulan sakinler getirecek. Onları göster, Sayın Başkan!

Cal Teraoka, Huntington Plajı
..

Editöre: Trump, 2020'de Kanada ve Meksika ile mevcut ticaret anlaşmalarını müzakere etti. Eğer böyle bir usta müzakereciyse, neden şimdi ülkemizin çıkarına sahip olmadığına inandığı bir anlaşma müzakere etti?

Harvey Englander, La Quinta
Yazar tanınmış bir LA siyasi danışmanıdır.

..

Editöre: Başkan Trump'ın ikinci dönemi, filozof George Santayana'nın “Geçmişi hatırlayamayanlar onu tekrarlamaya mahkumdur.” Trump'ın tarifeleri yükseltme politikası da Herbert Hoover'ın Büyük Buhran'a felaket tepkisini hatırlıyor.

Stephen A. Silver, San Francisco
..

Editöre: Sadece altı hafta içinde çok şey öğrendim! Enflasyonu iyileştirmenin yolunun, satın aldığımız her şeye% 25 tarife eklemek olduğunu kim bilebilirdi?

Marty Foster, Ventura