Okuyucular Vandalizme Yanıt Ver ve Tesla'nın boykotlarına

Editöre: Elon Musk'a, Amerikalı işçilerin ateşlerinin yüzü olmasından biraz geri tepme olacağı meydana geldi (“Tesla saldırıları, Musk Amerika'yı böldükçe siyasi şiddette rahatsız edici bükülme işaret ediyor”. Musk, sefaletlerini kutlayarak sahneye atlarken kendilerini ve ailelerini sağlama yeteneğini kaybeden binlerce erkek ve kadının öfkesini ve acısını beklemedi mi? Tam olarak ne olmasını bekliyordu? Amerikalılar çılgınca atlıyor ve en belirgin hedefe geri döndüler.

Patricia Jacobs, Westlake Village

..

Editöre: Bu makale iç terörizmin ateşini fanlamaktan başka bir şey değildir. Buna ne olduğunu söyleyin, “Tesla saldırıları, siyasi şiddette rahatsız edici bükülmeyi misk olarak işaretleyin kurtarmak Amerika.” İnsanları veya mülkiyeti tehdit eden herhangi bir etkinliğe tolere edilmemelidir.

Steve Huard, Everett, Yıkamak.
..

Editöre: Elon Musk tarafından ilan edilen politikalara karşı çıkan Tesla sahipleri, arabalarını terk eden veya siyaset nedeniyle belirli bir marka satın almayı düşünmeyi reddeden ilk bireyler değil. 1920'lerden 1940'ların sonlarına kadar, birçok Yahudi kurucu Henry Ford'un antisemitizmi nedeniyle Ford Motor Co. ürünlerinden kaçındı. Ford'un Dearborn bağımsız gazetesi, Czarist Rus kökenli “Zion Büyükleri Protokolleri” nin bir aldatmacasına dayanan meşhur bir ön sayfa antisemitik yolu “Uluslararası Yahudi: Dünya Sorunu” yayınladı.

Ford 1927'de iftira davası açıldı, ancak ifade vermeden önce Dearborn Independent'i kapattı, bir özür yayınladı ve Ford'un çiftlik kooperatiflerini sömürmekle suçladığı Aaron Sapiro adlı Yahudi San Francisco avukatı olan davacı ile mahkeme dışı bir anlaşmaya vardı. Ford ürünlerinin Yahudi boykotu, Nisan 1947'de Henry Ford'un ölümüne kadar büyük ölçüde devam etti.

Harold N. Bass, Porter Ranch

..

Editöre: İlk Tesla Model S'imizi 2013 yılında ve bir model Y çıktığında satın aldık. Onları satın aldık çünkü çevreye yardım ettiğimizi hissettik. Oğlum, kızım, damadı ve iki torun Teslas var. Yine, çevreye yardım etmek için. Tüm arabalarımız Musk delirmeden önce satın alındı.

Şimdi bir Tesla'yı sürmekten utanıyorum, ama yine de arabam gibi ve boşaltmayı düşünmüyorum. Sadece insanların yoldaki Teslas'ın çoğunluğunun iyi niyetlerle satın alındığını ve ideolojisini tamamen değiştiren ve hükümeti sökmeye çalışan bir adamı desteklemediğini anladıklarını umuyorum.

Melanie Roschko, Westlake Köyü