Sevgili Jack Smith: Cesaretiniz ve ısrarınız için teşekkür ederiz.

16 Ocak 2025 03:00 PT

Editöre: Adalet Bakanlığı'nın yeni istifa eden özel danışmanı Jack Smith'e açık bir mektup yazmak istiyorum. (“Özel danışman raporu, Trump'ın 6 Ocak'taki davada 'benzeri görülmemiş suça teşebbüs' nedeniyle mahkum edileceğini söylüyor,” 14 Ocak)

Başkan seçilen Donald Trump'a karşı açılan federal davaları takip ederken gösterdiğiniz cesaret, ısrar ve dürüstlük için size ve ekibinize teşekkür ederiz. Bu davalar seçime müdahaleyi ve gizli belgelerin yanlış kullanılmasını kapsıyordu. En azından raporunuzun seçim müdahalesine ilişkin okuyup üzerinde düşünebileceğimiz bir kısmı artık elimizde.

Siz ve ekibiniz, Florida'daki görünüşte suç ortağı ve kasıtlı olarak kafa karıştıran bir federal yargıç ve geciken bir ABD Yüksek Mahkemesi gibi yönetici imtiyazı iddialarıyla yüzleşmek zorunda kaldınız; bunların hepsi işinizi ve hızlı ve adil adalet şansını daha da karmaşık hale getirdi.

Kızım bana, bu mektubu asla göremeyeceğin konusunda cesaretimin kırılmamasını, çünkü evrenin duyacağını söylüyor. Evrenin laneti olsun – istiyorum Sen Başardıklarını ne kadar takdir ettiğimi bilmek için.

Barbara M. Vangsness, Cerritos