Tesla şefi bazı EV hayranları için bir sorundur.

Editöre: Tesla'nın Elon Musk'un davranışını değiştirdiğini mi incitiyor ('Ben ihanete uğradım.' Tesla sürücüleri Elon Musk'a geri dönüyor, 12 Mart)? Onu durdurmak isteme duygusunu anlıyorum, ancak şimdiye kadar Tesla'ya zarar vermek davranışını değiştirmek için bir şey yaptığına dair bir kanıt yok. Bu, Tesla'da fırlatılan hakaretlerin sadece petrol şirketlerine yardım ettiği anlamına gelir, çünkü aksi takdirde elektrikli bir araç satın alacak insanlar bunun yerine gaz arabalarını korurlar.

Petrol şirketleri Tesla değil, gerçek düşmanımızdır. Tesla, tüm küresel otomobil endüstrisinin elektrikli olmasının nedenidir. Bu olağanüstü büyük bir anlaşma ve tanınmayı hak ediyor. İyi niyetli, ancak bilgisiz insanlar yanlış şirketi hedefliyor.

Toyota geçen yıl 10 milyondan fazla gaz aracı sattı. Dünya Sağlık Örgütü'ne göre, hava kirliliği her yıl milyonlarca insanı öldürüyor ve gazla çalışan araçlara güç veren yakıt on milyarlarca petrol şirketine gitmesini sağlıyor.

Toyota, Başkan Trump'ın açılışına 1 milyon dolar bağışladı. İnsanların protesto etmesi gereken şirket bu.

Paul Scott, Santa Monica

..

Editöre: Birisi Trump ve Elon Musk'un neden Beyaz Saray'ı Tesla otomobil ve kamyonlarının reklamı için zemin olarak kullanabileceğini ve kimse buna çıkar çatışması veya iğrenç bir şekilde uygunsuz demediğini lütfen?

Susan Greenberg, Los Angeles

..

Bir Tesla Cybertruck sahibi, “Öyleyse neden utanç duymalıyım?” Diye soruyor. sürüş. Saçma görünümlü bir araca 130.000 dolar harcamaya ne dersiniz?

Pablo Prietto, Los Angeles

..

Editöre: Görünüşe göre Trump nihayet etik standartlarına ve yetkinlik seviyesine uyan bir iş buldu: Tesla arabalarını Beyaz Saray'ın güney çimlerinde ele geçiriyor. Musk için ayak işleri oldu!

Gary Vogt, Menifee

..

Editöre: Trump nefret edenler Musk'u medeni bir ilerici topluma tehdit olarak görüyor. İlk olarak, çevreye yardımcı olan elektrikli bir araba yaptı. İkincisi, Musk'ın Space X'in yedi aydır hapsolmuş iki Amerikalı astronotu kurtarması planlanıyor. Üçüncüsü, Musk, Trump'ın DC dördüncü'deki şişman bürokrasinin yağını kesmesine yardımcı oluyor, Musk Twitter'ı satın aldı ve ücretsiz düşünce bölgesine dönüştürdü.

Gördüğüm gibi, bu eylemler Musk'u topluma tehdit ediyor. Amerika faşist bir milyarder tarafından saldırı altında. Durdurulmalı!

Mark Walker, Yorba Linda