Trump, Elon Musk geçen hafta kaosun yanı sıra ne yaptı?

28 Şubat 2025 3 am PT

Editöre: Geçen hafta ne yaptın? – Bu, Dr. Venktesh Ramnath gibi sağlık personeli de dahil olmak üzere federal işçilere maaşlarını haklı çıkarmaları istendi. (“Geçen hafta ne yaptım? Ailenize, arkadaşlarına ve diğer vatandaşlarına baktım,” Görüş, 24 Şubat)

Ramnath'ın bu soruya verdiği yanıtları okuduğumda, cevapların tüm talepkarları için Personel Yönetimi Ofisi'nin gerçekten kimsenin yanıtını duymak istemediğini hissedemedim. Bunu bir kez daha cumhurbaşkanına tebeşirleyin, sadece eserlere bir anahtar atmak ve zaten neredeyse imkansız koşullar altında çalışan bu federal çalışanların günlük rutinlerini karmaşıklaştırmaya çalışmak.

Sonunda, Ramnath genellikle kaşlarını çattığım bir şey yaptı, ancak bu durumda tamamen haklı çıktı – bir soruyu bir soru ile cevapladı, ancak OPM'nin sorusunu kapsamlı, eksiksiz, öz bir şekilde cevaplayana kadar değil.

OPM ne yaptı? Kesinlikle Ramnath'ın sorusuna verilen cevabı duymak isterim.

Daniel V. Shannon, Camarillo

..

Editöre: Ramnath'a, Elon Musk'tan bu son gambit'i saçmalık için ortaya çıkardığı için teşekkürler.

Bize, sözde Hükümet Bakanlığı'nın atık, sahtekarlık ve istismarın kök salması ile görevlendirildiği söylendi. Açıkçası, bir çalışanın geçen hafta yaptıklarını haklı çıkarmak için hiçbir şekilde, pozisyonun kendisinin atık, sahtekarlık ve istismar örneği olup olmadığını belirlemez.

Bu alıştırma, Doge'in görevini yerine getirmek için ortaya çıkabileceği en iyi fikirse, son yedi gün boyunca yaptıklarının vergi mükellefi dolarlarının boşa harcanması ve kötüye kullanılması için mükemmel bir örnek olduğu sonucuna varmak adil.

Cathy Hrenda, Glendale

..

Editöre: Musk, federal işçilerin geçen hafta yaptıkları hakkında cevaplar göndermelerini veya kovulmalarını istiyorsa, bu da Meclis, Senato ve Beyaz Saray için geçerli değil mi?

Thomas Handy, Indio