Trump gerçekten Kabine adaylarını inceliyor mu?

5 Aralık 2024 03:00 PT

Editöre: Eski Temsilci Tulsi Gabbard'ın ülkenin 18 istihbarat teşkilatını denetlemek üzere aday gösterilmesi, Başkan seçilen Donald Trump'ın yönetime yönelik aptalca yaklaşımının tipik bir örneğidir. (“Tulsi Gabbard istihbarat çarı mı olacak? Trump Kabinesi'nin seçimi büyük olasılıkla başarısız olacak,” sütunu, 2 Aralık)

Birkaç aday şimdiden geri çekildi. Başsavcılığa aday gösterilen eski Temsilci Matt Gaetz ve Uyuşturucuyla Mücadele Dairesi başkanlığına seçilen Chad Chronister geri çekildiler. Diğer bazı tartışmalı adaylar da aynı yolu izleyebilir veya vasıfsızlıkları ve kişisel davranışları nedeniyle sonunda onay alamayabilirler.

Trump, adaylarını incelemek için fazla çaba sarf etmiyor ve işini medyaya bırakıyor.

Domenico Maceri, San Luis Obispo

..

Editöre: Trump, Demokrat medya kompleksinin elindeki her şeyi ona karşı kullanmasına rağmen, Başkan Yardımcısı Kamala Harris'e karşı kesin bir zafer kazandı.

Zafer marjı, hassas pozisyonlara taraflı atamalar yapma olanağına sahip olduğunu tartışılmaz kılıyor. Senato elbette büyük pantolonunu giymeli ve seçimleri onaylamalıdır.

Gabbard, Kash Patel (FBI) ve Pete Hegseth (Savunma), adaylıklarının uygunluğunu tartışma fırsatına sahip olacak. Diğer taraf da öyle olacak.

Paul Bloustein, Cincinnati

..

Editöre: Daha iyisini bilmeseydim, “Saturday Night Live” haber masası skeçinden alınan harika yeni senaryonun bir şekilde Trump'ın gerçek başkanlık geçiş planıyla değiştirildiğini düşünürdüm.

O zaman, büyük ülkemiz adına korku ve dehşetle sinmek yerine, önerilen Kabine seçimlerine kontrolsüz bir şekilde gülebilirdim.

Sanırım bu şeyleri gerçekten telafi edemezsin.

Cindy Baker, Simi Vadisi