Trump tekrar aday olamaz. Artık MAGA'ya hizmet vermesine gerek yok

9 Kasım 2024 03:00 PT

Editöre: Doğrudan gelecek başkanımıza seslenmek istiyorum. (“Harris, seçimi kabul ederken destekçilerine 'Umutsuzluğa kapılmayın' diyor,” 6 Kasım)

İkna edici zaferiniz için tebrikler, Başkan seçilen Trump! Sizi geride bırakan ve yıldız gücüyle göz kamaştıran değerli bir rakibe karşı galibiyetinizin tadını çıkarırken lütfen dört şeyi hatırlayın.

İlk olarak, Başkan Yardımcısı Kamala Harris kazandığınız belli olur olmaz kabul etti. Başkan Biden'a asla bu nezaketi göstermedin.

İkincisi, size bu zaferi kazandıran sistemin özgür ve adil olduğu ortaya çıktı. Son dört yılınızı “hileli” ve daha kötüsü olarak adlandırarak harcadığınıza göre şimdi neden ona güveniyorsunuz?

Üçüncüsü, göreve başlama töreniniz, Biden'ın açılışından önceki günlerin aksine barışçıl ve onurlu olacak. Bunu aklınızda tutun.

Son olarak, bir daha asla seçilmiş makama aday olmayacağınız için, tabanınız artık tüm ABD vatandaşları olduğundan, eski MAGA Cumhuriyetçi tabanınıza başvurmanıza gerek olmadığını unutmayın. Hepimiz barış ve refah vaatlerinizi yerine getirmenizi bekliyoruz.

Kullanabileceğiniz birçok seçenek arasından herkesin iyi görünmesini sağlayacak olanı seçin. Pişman olmayacaksın.

Jonathan Kaunitz, Santa Monica

..

Editöre: Donald Trump'tan gerçekten hoşlanmıyorum. Onun cinsel davranışları beni rahatsız ediyor. Onun başıboş tiradları anlamsız olabilir. Yani ona karşı oy verdim, değil mi?

Hayır. Sosyalizme karşı oy verdim. Siyasi doğruculuğa karşı. İptal kültürüne karşı. Sorunları devletin çözeceği düşüncesine karşıyım.

Trump'a oy vermem için işlerin oldukça kötü olması gerekiyor.

Acaba liberaller seçim sonuçlarını düşünecekler mi, verilen mesajın ne olduğunu düşünecekler mi, önceliklerini yeniden gözden geçirecekler mi? Yoksa ona kimin oy verdiğini bize içler acısı ve çöp olduğumuzu mu söyleyecekler?

David McCobb, Rancho Cucamonga

..

Editöre: Amerikalı seçmenlerin çok az bir çoğunluğu rüzgar ekti ama ülkemizin tamamı kasırgayı biçecek.

Şimdiden çocuklarıma, gelecek nesillere, Dünya'ya ve önümüzdeki dört yılın felaketini yaşayacak olan tüm dünya uluslarına içten bir sempati ve en derin üzüntüyü sunma zorunluluğunu hissediyorum.

Bazılarımız gerçekten daha iyisini biliyordu, ama yeterli değil.

Nikki Sandifer, Huntington Plajı

..

Editöre: Bu hafta bazı dikkat çekici şeyler oldu.

Kaybeden aday, kazananı arayarak tebrik etti. Kaybeden aday seçimin çalındığını iddia etmedi. Kaybeden, sahte seçmen listelerini aramadı. Başkan kazananı aradı ve onunla konuşmayı ve geçişe yardım etmeyi teklif etti.

Kaybeden, taraftarlardan oluşan bir kalabalığı ABD Kongre Binası'na akın etmeye ve cehennem gibi savaşmaya teşvik etmeyecek.

Edward Grubbs, Spring Valley, Kaliforniya.