Trump'ın Gazze devralması daha fazla şiddet ve istikrarsızlık getirecek

11 Şubat 2025 3 am PT

Editöre: Başkan Trump'ın Filistinlileri Gazze Şeridi'nden çıkarma ve ABD'nin devralmasını sağlama önerisi, kendisinin ve İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun Filistinlileri müzakere yerine tavizlere baskı etme stratejisinin bir devamıdır. (“Trump, Orta Doğu'yu barış için nihai anlaşmayı vurmak için sallıyor mu?” Görüşü, 6 Şubat)

Suudi Arabistan'ı İbrahim Anlaşmalarına eklemek, ABD büyükelçiliğini Kudüs'e taşımak, İsrail egemenliğini Golan Heights üzerinde tanımak ve Filistin topraklarındaki yerleşim binasını desteklemekle birlikte bu stratejinin bir başka yönüdür. Bir Suudi İsrail anlaşması amaç değil, Filistinlilere vazgeçmeleri için baskı yapmak için başka bir araçtır.

Bu baskı stratejisi, Hamas'ın 7 Ekim 2023'te İsrail'e saldırma kararına katkıda bulundu. Netanyahu'nun Hamas'ı yanıt olarak silme girişimi sadece Hamas'ın etki ve işe alım kazanmasına neden olacak, bu nedenle baskı stratejisi şimdiye kadar çok iyi çalışmıyor.

Bence op-ed yazar Josh Hammer Trump'a gerçek bir plana sahip olduğu için çok fazla kredi veriyor. Geçmişte, Trump hiçbir zaman bir plan kavramından daha fazla ilerlemedi. Antlaşmalar, hükümetler ve ittifaklar – bir yıkıcıdan daha az bir yıkıcı.

Gary Thorne, Yorba Linda

..

Editöre: Sihirbazlar ve con sanatçılar size dikkat dağınıklığının önemli olduğunu söyleyecektir. Oraya bak, buraya değil.

Tam olarak şu anda olan bu. Joker Kanada'yı ilhak etmek, Panama Kanalı'nı geri almak, Grönland'ın kontrolünü ele geçirmek, Gazze'yi devralmak ve milyonlarca insanı lüks bir tatil köyü yapmak için konuşurken, perdenin arkasındaki adam sistematik olarakdır. demokrasimizi sıyırma ve hükümetimizin kontrolünü ele geçirme.

FBI ve CIA ajanlarını kovmaya çalışıyorum. Hazine Departmanının Kontrolü. ABD Uluslararası Kalkınma Ajansı'nı kapatmak. Eğitim Bakanlığı'nı hedeflemek.

Ülkemizi beyaz üstünlükçüler ve milyarderler tarafından yönetmeye çalışıyor ve yeni başlıyor.

Cheryl Cabot, San Gabriel

..

Editöre: Times'ın, etnik temizliği Orta Doğu'da barışa yönelik “anlaşma” stratejisinin meşru bir parçası olarak gören bir fikir parçası yayınlayacağını gerçekten tiksiniyorum.

Bu, Trump'ın Amerika'sındaki gazeteciliğin geleceği mi? Nefret seslerine bir platform vermeyi gerçekten dahil etmesi gerekiyor mu?

Justin Johnson, Hermosa Plajı