77 yıllık bir sürücü, karısıyla yol açma kurallarını sunar.

Editöre: 90 yaşındayım ve 77 yıldır Kaliforniya'da lisanslı bir sürücü oldum, 13 yaşına geldiğimde genç bir operatör lisansı ile başlayarak. Asla büyük bir kaza geçirmedim, sadece birkaç çamurluk bükümü. Kaliforniya Ulusal Muhafızları ve AARP için sürüş öğrettim. Eşim ve ben 50 yıldan fazla bir süredir aşık ve evlendik (“Eğer 5 saatlik bir yolculuk 5 evliliğinizi mahvetmezse, hiçbir şey olmayacak,” 1 Temmuz).

Sürüş kurallarımız: Sürücü ile gereksiz bir konuşma yok. Sürüşten dikkat dağıtıcı bir şey yok. Karısı ortak pilot olarak hareket eder-Kişisel ihtiyaç talepleri gibi başlıklar kabul edilir. Gezi başlamadan önce rotalar üzerinde anlaşmaya varılır. Gezi ilerledikçe dinlenme ve yiyecek durakları alınır. Radyonun kontrolü paylaşılır. HVAC, sürücü ve yolcu için ayrı kontrollere sahiptir. Sürücü telefon kullanmaz. Normalde yolcuları taşımıyoruz ve bu nedenle arabada hiçbir konuşma yok.

Eşim diğer sürücülerle binmeyecek ve sürüşümle ilgili bir anlaşmamız var: Artık araba kullanmamam gerektiğine inandığında bana söyleyecek ve onunla tartışmayacağım. Güvenli sürün!

Ernest Salomon, Santa Barbara

..

Editöre: Devlet okulu öğretmenlerinin çocuğunu büyütürken, gençliğim boyunca yol gezileri yaşadım – gaz ucuzdu ve kamp noktaları bol miktarda bulundu. Açıkçası, dijital dikkat dağıtıcı unsurlarımız yoktu ve gittiğimiz yerler, banliyölerde olduğundan farklı hayatlar yaşayan insanların benzersiz ve temsilcisiydi. Ayrıca, gittiğimiz her yerde aynı görünen her yerde bulunan zincir mağazalar yoktu.

Konuk katkıda bulunan Derek Mong'un Amerika'daki Yolda Yolculuğa Bir Kitap eklerdim (“Yolculuk – yüce, küfür ve [almost] Geri kazanıldı “ 3 Temmuz). Bu, William en az sıcak ayının “Mavi Karayolları”, 1980'lerde Amerika'nın zengin bir hikayesi ve ülkemizdeki endemik kültürlerin çeşitliliğinin araştırılması.

Peggy Perry, Claremont