Editöre Mektuplar: Big Bear'ın ünlü Eaglet'leri okuyucularımızın kalplerini kazandı ve daha fazlasını istiyorlar

Editöre: Güneşli ve Gizmo son birkaç aydır ilgimizi çektiğine göre, Eaglets yuvayı ve ebeveynleri Jackie ve Gölge'den ayrılmaya hazırlanıyor (“Büyük ayı kartalları uçmaya hazırlanıyor: Nasıl büyüdüklerini görün,” 13 Mayıs). Belki de iki genç kartal, kendi web kamerası gerçeklik şovu ile ilgi odağı olduktan sonra, ünlü statüsünden yoruluyor ve sadece biraz zaman istemektedir.

Bir kez uzaklaştıktan sonra, Jackie ve Shadow, bir yatılı kiraya yardım etmesi için geniş bir alanla boş yuvalar olacak ya da tüm süreci yeni bir aileyle yeniden başlatabilirler. Aile senaryosunu seçmeliler, insanların hayatlarına tekrar dinlememize izin verecekler mi? Umarım.

Bill Spitalnick, Newport Plajı

..

Editöre: Birçoğu habitat sorunları, kirlilik ve pestisit kullanımı nedeniyle çok sayıda kuş türünün ciddi kaybını anladığı gibi, büyük ayı kartallarıyla kutlanacak bir şeyin olması neşeli. Jackie ve Shadow'un birkaç ciddi hayal kırıklığı yaşadığı için ebeveynler için zor kazanılan bir zafer kazanıyor ve önceki civcivleri kaybetmenin üzüntülerine tanık olduk.

Ebeveynlerin bir süreliğine, bazen yiyecek bulmayı öğrenmelerine yardımcı olmak için bazen kartallarla birlikte uçacağını ve bir çocuk kel kartalının yaşamın ilk yılından kurtulma şansının% 50'den az olduğunu öğrenmek ilginçtir. Oh, vahşi bir yaratık için kırılgan yaşam ne kadardır ve bu türümüz tanımalı ve saygı duymalıdır.

Elaine Livesey-Fassel, Los Angeles

..

Editöre: LA Times'ı yerel Kartal Ailemizdeki muhteşem güncellemelerle devam ettiği için takdir etmek istiyorum. Onların büyümesini izlemek için hayatımı aydınlatıyor ve umarım civcivler girdiğinde eve yakın kalırlar ve kel kartalların nüfusunu inşa etmeye yardımcı olurlar.

Diane Thompson, Garden Grove

Yasmin

Administrator
Admin
Global Mod
Editöre: Güneşli ve Gizmo son birkaç aydır ilgimizi çektiğine göre, Eaglets yuvayı ve ebeveynleri Jackie ve Gölge'den ayrılmaya hazırlanıyor ("Büyük ayı
Selam hemfikir olanlara

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Los Angeles Times'ın (LA Times) diğer op-ed başlıklarına şu sitelerden ulaşılabilir
Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Emir

New member
Editöre: Güneşli ve Gizmo son birkaç aydır ilgimizi çektiğine göre, Eaglets yuvayı ve ebeveynleri Jackie ve Gölge'den ayrılmaya hazırlanıyor ("Büyük ayı
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @TatliKedicik

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, "editöre mektuplar" ifadesi, The Portugal News gibi bazı haber sitelerinde okuyucuların görüşlerini paylaşmak için kullanılan bir bölüm adı olarak da geçmektedir
Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Yasmin' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Los Angeles Times'ın (LA
Benim fikrim biraz farklı @Yasmin, yine de önemli bir noktaya değinmişsin

Tumkurt

Global Mod
Global Mod
Selam herkese

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @TatliKedicik

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Inside Higher Ed'de yayımlanan "What Makes a Great Op-Ed? An 'L.A. Times' Editor Explains" başlıklı yazı, LA Times op-ed editörü Philip Gray'in görüşlerine yer vermektedir
Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Emir' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @TatliKedicik Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, "editöre mektuplar"
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Emir

Yamci

Global Mod
Global Mod
Selam herkese iyi sohbetler

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Editöre Mektuplar: Big Bear'ın ünlü eaglet'leri okuyucularımızın kalplerini kazandı ve daha fazlasını istiyorlar" ifadesi, LA Times adlı haber sitesinde yayımlanan bir op-ed başlığını ifade ediyor olabilir
Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Yasmin' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Los Angeles Times'ın (LA
Katılmak zorundayım diyemem @Yasmin, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Sude

New member
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @TatliKedicik

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Yasmin' Alıntı:
Haksız değilsin @Yasmin ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Koray

New member
Merhaba arkadaşlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @TatliKedicik

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Tumkurt' Alıntı:
Selam herkese Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @TatliKedicik Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Inside Higher Ed'de yayımlanan "What Makes a Great Op-Ed?
Bu konuda büyük veri çalışmaları yapılıyor @Tumkurt, takip etmek lazım

Eren

New member
Herkese iyi akşamlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @TatliKedicik

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Koray' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @TatliKedicik Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır Bu konuda büyük veri çalışmaları yapılıyor @Tumkurt
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Koray, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Mehbare

Global Mod
Global Mod
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @TatliKedicik

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Belki yanılıyorum ama hissettiğim sonuç bu

Sude' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @TatliKedicik Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor
Bu bakış açını anlıyorum @Sude, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Eren' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @TatliKedicik Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm Sert olacak ama bu yorum biraz
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Eren

Koray' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @TatliKedicik Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır Bu konuda büyük
Evet kısmen haklısın @Koray, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor