Editör'e Mektuplar: Dodgers, Bizi Duyun – Stadyumunuz Gerçekten Çok Yüksek

Editöre: Dodger Stadyumu askeri bir takdir gecesi, Salvadoran miras gecesi ve bir Guatemala miras gecesine ev sahipliği yapıyor (Quetzal gömlek harika görünüyor). Ama asla bir otizm spektrum gecesi görmeyeceğiz. Kulak parçalayan ses sistemi, spektrumdaki birçok fanın stadyumdan acı ve terörle çığlık atmasına neden olur (“Dodger Stadyumu neden bu kadar yüksek?” 19 Haziran).

Hyperacusis adı verilen bir durumdan muzdarip, yüksek seslerin günlerce hatta haftalarca süren kulak ağrısına neden olabileceği. Genel popülasyonda nadirdir, ancak otistik insanlar arasında daha yaygındır. Beyzbolu seviyorum ve 20 yıl öncesine kadar açıldığı yıldan Dodger Stadyumu'na gitmeyi severim. Ama şimdi endüstriyel güçlü kulak koruması giymek zorunda kaldım.

Russell Stone, Westchester

..

Editöre: Bu makaleyi okuduktan ve Clayton Kershaw'un “Daha yüksek sesle, daha eğlenceli, o kadar iyi” dedi. 6 yaşındaki torunumu geçen hafta Dodgers vs. Padres oyununa götürdüm ve Dodgers için kök salmasının tadını çıkarırken tekrar gelmek isteyip istemediğini sordum. “Hayır, çok yüksek.” Dedi. Açıklığa kavuşturmak için ona arkamızda oturan adam olup olmadığını sordum ve “Hayır, çok yüksek sesle!” Diye tekrarladı. Bu ses seviyesi 6 yaşında bir çocuk için zahmetliyse, standlardaki bebeklerin bunu nasıl işlediğini merak ediyorum. Düşünülecek bir şey. Ancak bu arada, bir sonraki oyun için kulak tıkaçları.

Karen Bloom, Chino Tepeleri

..

Editöre: Beyzbol sevgisi için oyun hakkında deneyim yapın. Ton. Daha az gürültü ve sohbet. Ve Dodgers'ın başkan yardımcısı ve pazarlama müdürü Lon Rosen'e, insanların gürültüye rağmen oyunlara katıldıklarını, bu nedenle değil.

William Morris, Pasadena