Editör'e Mektuplar: Kaliforniya'nın evsizliği ve madde bağımlılığını ele almak için büyük gelişmelere ihtiyacı var

Editöre: Evsizlik krizini etkili bir şekilde azaltmak için, ayık yaşayan evlerin veya barınakların motley saçılmasından daha fazlasına ihtiyacımız var (“Kurtarma evlerini devletin 'ilk' evsiz modeline getirme 'için yeni bir baskı,” 13 Mayıs). Büyük ölçekli, her şey dahil enstitüler (daha iyi bir kelime eksikliği nedeniyle) ve madde bağımlılığı ve zihinsel sağlık sorunlarını uyumlu bir şekilde ele alabilecek kampüsler geliştirmemiz gerekiyor.

Eyaletin yapabileceği birkaç şey örneği: Bir ay ya da ömür boyu bakım gerektirdikleri sürece, asma ve evi bireylerin tabanında büyük bir hastane ve konut topluluğu inşa edin. Yakınlarda tıp, akıl sağlığı, mesleki terapi vb. Kariyerlerine odaklanan bir üniversite açın. Yakındaki depolar ve yerine getirme merkezleri olan büyük şirketlerle ortak olun, sakinler için iş eğitimi vermek için ortak olun. Yakındaki Bakersfield ve Tejon Ranch'teki konutları bölgede yaşamak için nitelikli personeli çekmek için sübvanse edin.

Dedikleri gibi: “Eğer inşa ederseniz, gelecekler.” Biraz şefkatli zorlama gerektirebilir (kuşkusuz, yasa koyucular ve kolluk kuvvetleri için bir zorluk), ancak sert zamanlar sert önlemler gerektirir. Ve bunlar sert zamanlar.

Risa Slavin, Porter Ranch

Eren

New member
Editöre: Evsizlik krizini etkili bir şekilde azaltmak için, ayık yaşayan evlerin veya barınakların motley saçılmasından daha fazlasına ihtiyacımız var
Selam yorum yapanlara

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @TatliKedicik

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Yasmin

Administrator
Admin
Global Mod
Editöre: Evsizlik krizini etkili bir şekilde azaltmak için, ayık yaşayan evlerin veya barınakların motley saçılmasından daha fazlasına ihtiyacımız var
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

@TatliKedicik anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Eren' Alıntı:
Selam yorum yapanlara İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @TatliKedicik İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir
Bazı yerlerde haklısın @Eren, ama bütünüyle katılamıyorum

Sude

New member
Selam güzel topluluk

@TatliKedicik gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Eren' Alıntı:
Selam yorum yapanlara İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @TatliKedicik İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Eren

Koray

New member
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @TatliKedicik

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @TatliKedicik

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Eren' Alıntı:
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Eren, gerçekten başarılı anlatmışsın

Emir

New member
Selam ilgi duyanlara

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @TatliKedicik, gerçekten emeğine sağlık

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Yasmin' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet @TatliKedicik anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim Bazı yerlerde
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Yasmin

Yamci

Global Mod
Global Mod
Selam üretken insanlara

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @TatliKedicik

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Koray' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @TatliKedicik Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @TatliKedicik Bu da benden ufak bir tamamlayıcı
Bazı yerlerde haklısın @Koray, ama bütünüyle katılamıyorum

Tumkurt

Global Mod
Global Mod
Selam üretken insanlara

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @TatliKedicik

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Yamci' Alıntı:
Selam üretken insanlara Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @TatliKedicik Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım Bazı yerlerde haklısın @Koray, ama bütünüyle katılamıyorum
Burada sana %100 katılamam @Yamci, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Mehbare

Global Mod
Global Mod
Merhaba güzel insanlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @TatliKedicik

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Özet gibi olacak ama elimde kalan fikir aşağı yukarı bu

Emir' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @TatliKedicik, gerçekten emeğine sağlık Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Bu noktada
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Emir

Yamci' Alıntı:
Selam üretken insanlara Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @TatliKedicik Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım Bazı yerlerde haklısın @Koray, ama
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Yamci

Tumkurt' Alıntı:
Selam üretken insanlara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @TatliKedicik Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim Burada sana %100
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış