TatliKedicik
Member
Editöre: Pazar günlerinde, bebek keçileri lezzetli, hassas tacos için kullanma konusundaki makaleyi okudum (“Kavrulmuş bebek keçi tacos, San Bernardino yakınlarındaki kırsal bir sokak yemek sırasında saklanıyor”, 25 Şubat). Bulantı dalgaları geçtikten sonra, 45 günlük, aşınmamış bir bebek keçisini dehşete kapılmış annesinden yırtmayı ve daha sonra lezzetli, hassas bir taco yaptığı için kesime çevirebildim. Hayvanları yemek için katletme ihtiyacını anlıyorum, ama nasıl yürütüldüğünde bir insanlık, bir miktar ahlaksızlık olmamalı mı? Makale, Kanunun barbarlığı hakkında hiçbir düşünce olmadan steril idi. Yiyecek hazırlama ihtiyacının altına batan insanlık seviyeleri vardır.
Donald Gerecht, Los Angeles
..
Editöre: Harika makale için teşekkürler! Bazı şeylerde başımı sallayabilsem de, başka bir parçam burada hala eyaletlerde bazı “eski ülke” yollarının uygulanmasını seviyor. Çiğ süt, doğrudan keçi mi yoksa inek mi? Belki de bu harika bir fikir değil (Louis Pasteur'u takdir ediyorum) ama annemi düşünmek beni merak ediyor. Nebraska'daki bir çiftlikte İsveç göçmen ebeveynleri için doğdu ve büyüdü. Her zaman süt içtiğini söylediğini ve ilk kez soğuk algınlığı, mağazadan satın alınan sütü ekşi bir yüz yaptı olduğunu söylediğini hatırlıyorum. Tabii ki, bu şimdi bir asırdan biraz daha önce oldu.
Bob Wieting, Simi Vadisi
Donald Gerecht, Los Angeles
..
Editöre: Harika makale için teşekkürler! Bazı şeylerde başımı sallayabilsem de, başka bir parçam burada hala eyaletlerde bazı “eski ülke” yollarının uygulanmasını seviyor. Çiğ süt, doğrudan keçi mi yoksa inek mi? Belki de bu harika bir fikir değil (Louis Pasteur'u takdir ediyorum) ama annemi düşünmek beni merak ediyor. Nebraska'daki bir çiftlikte İsveç göçmen ebeveynleri için doğdu ve büyüdü. Her zaman süt içtiğini söylediğini ve ilk kez soğuk algınlığı, mağazadan satın alınan sütü ekşi bir yüz yaptı olduğunu söylediğini hatırlıyorum. Tabii ki, bu şimdi bir asırdan biraz daha önce oldu.
Bob Wieting, Simi Vadisi