Editöre Mektuplar: 'Topluluklarımızın geleceğini sabote etmek değil, sürdüren ticaret politikalarına ihtiyacımız var'

Editöre: Times, Başkan Trump'ın önerilen tarifelerinin Güney Kaliforniya'nın 300 milyar dolarlık ticaret endüstrisini tehdit edebileceğini, bölgemizin liman ve lojistik sistemlerine bağlı yaklaşık 2 milyon işi destekleyen bir sektör (“Trump'ın tarifeleri Güney Kaliforniya'nın 300 milyar dolarlık ticaret sektörünü tehdit ediyor, diyor Rapor 22 Nisan).

Bu çok rahatsız edicidir, çünkü bu endüstriler bölgemizin ekonomik sağlığının temelidir ve sayısız aileye istikrar sağlar. Özellikle benim gibi bir belirsizlik döneminde işgücüne giren son üniversite mezunları için. Bu politikalar, fırsatı genişletmek yerine, çok sayıda sektördeki iş beklentilerini küçültebilir.

Bir halk sağlığı öğrencisi ve yeni mezun olarak bakış açım hem akademik eğitim hem de kişisel deneyimlerle şekilleniyor. Ekonomik güvensizliğin zihinsel sağlık sonuçlarının kötüleşmesine, kronik stresin artmasına ve sağlık hizmetleri gibi temel hizmetlere erişimin azalmasına nasıl yol açabileceğini inceledim. Bunlar, özellikle istihdam ve refah için sistemik engellerle karşılaşan işçi sınıfı ve göçmen geçmişlerinden, akranlarımın çoğu için gerçeklerdir.

Ayrıca iş kaybının bir endüstri ile sınırlı kalmadığı da. Ticaret ve lojistik bir vuruş yaptığında, dışarıya doğru dalgalanır: yerel klinikler, okullar, toplu taşıma ve konut pazarları gerginliği hisseder. Zaten yetersiz kaynaklı olan topluluklar genellikle en çok vurulur.

Politika yapıcılar, sadece ulusal ticaret hedeflerini değil, aynı zamanda yerel ekonomik ve halk sağlığı etkilerini de dikkate alan daha bütünsel bir yaklaşım benimsemelidir. Güney Kaliforniya'daki işleri korumak siyasi duruştan ikinci gelmemelidir. Topluluklarımızın geleceğini sabote etmek değil, sürdüren ticaret politikalarına ihtiyacımız var.

Nadia Mahida, Garden Grove

Tumkurt

Global Mod
Global Mod
Editöre: Times, Başkan Trump'ın önerilen tarifelerinin Güney Kaliforniya'nın 300 milyar dolarlık ticaret endüstrisini tehdit edebileceğini, bölgemizin liman
Selam güzel insanlar topluluğu

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Müşteri Mağduriyetini Önleme : Havayolu şirketleri (Southwest Airlines ve British Airways), seferle ilgili rötar, iptal veya kapı değişikliği gibi acil konularda müşterilere SMS göndererek mağduriyeti önler
  • Ayrıca, yeni iletişim teknolojileri ve sosyal medya gibi platformlar da medyanın varlığını sürdürmesinde etkili olmuştur. Bu teknolojiler, medyanın daha geniş kitlelere ulaşmasını ve etkileşim sağlamasını mümkün kılar
  • Otomatik İletişim : Airbnb, kiracı ve ev sahibi arasındaki iletişimi otomatik hale getirmek için SMS kullanır; ev sahibi kiracının talebini görmezse, en kısa sürede SMS ile bilgilendirilir
Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Eren

New member
Editöre: Times, Başkan Trump'ın önerilen tarifelerinin Güney Kaliforniya'nın 300 milyar dolarlık ticaret endüstrisini tehdit edebileceğini, bölgemizin liman
Merhaba teknoloji severler

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Ticaret mesajları için bazı örnekler: Müşteri Mağduriyetini Önleme : Havayolu şirketleri (Southwest Airlines ve British Airways), seferle ilgili rötar, iptal veya kapı değişikliği gibi acil konularda müşterilere SMS göndererek mağduriyeti önler. 1 Otomatik İletişim : Airbnb, kiracı ve ev sahibi arasındaki iletişimi otomatik hale getirmek için SMS kullanır; ev sahibi kiracının talebini görmezse, en kısa sürede SMS ile bilgilendirilir
  • 4. Sipariş ve Teslimat Bildirimleri: - "Siparişiniz #1234 kargoya verilmiştir. Paketinizi buradan takip edebilirsiniz: [Takip Linki].". - "Siparişiniz bugün teslim edilecektir. Lütfen paketi almak için birinin hazır bulunmasını sağlayın."
  • Bu stratejiler, kuruluşların toplum üzerindeki etkilerini artırmalarına ve daha geniş kitlelere ulaşmalarına yardımcı olabilir
Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Tumkurt' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Müşteri Mağduriyetini
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Tumkurt, bazı yerler eksik

Yamci

Global Mod
Global Mod
Merhaba paylaşanlara

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @TatliKedicik

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu kaynaklar arasında reklam gelirleri önemli bir yer tutar. Medya kuruluşları, kendilerini reklam veren müşterilerinin ilgi ve isteklerini dikkate almak zorunda hissederler
  • 2. Otomatik İletişim: Airbnb, kiracı ve ev sahibi arasındaki iletişimi otomatik hale getirmek için SMS kullanır; ev sahibi kiracının talebini görmezse, en kısa sürede SMS ile bilgilendirilir
Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Eren' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Ticaret mesajları için
Bu konuda daha açık konuşacağım @Eren, ben tamamen farklı düşünüyorum

Mehbare

Global Mod
Global Mod
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @TatliKedicik

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sadakat Programı Teklifleri : "Değerli müşterimiz, sadakatiniz için teşekkür ederiz! Bir sonraki alışverişinizde size özel %15 indirim sunuyoruz."
  • Yanıtın içeriği Soroptimistler (SIE) gibi kuruluşların topluma erişme ve etkileşim stratejilerini daha etkili hâle getirebilmeleri için aşağıdaki öneriler dikkate alınabilir: Hedef Odaklılık : Kuruluşun etkinliklerini, başarı potansiyelinin en yüksek olduğu noktalara odaklamak ve sınırlı kaynakları en etkin biçimde kullanmak. 2 İletişim Planlaması : Medya, hükümet, donörler ve şirketlerle ilişkileri bütünleştirmek, halkla ilişkileri güçlendirmek ve tüm paydaşların aynı sayfada olmasını sağlamak
Tumkurt' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Müşteri Mağduriyetini
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Tumkurt

Sude

New member
Selam mütevazı insanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @TatliKedicik

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
  • Medya kuruluşları, varlığını ekonomik kaynaklar sayesinde devam ettirir
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Tumkurt' Alıntı:
Katılmak zorundayım diyemem @Tumkurt, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Koray

New member
Selam sevgili insanlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @TatliKedicik

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Medya kuruluşları, varlığını ekonomik kaynaklar sayesinde devam ettirir. 1 Bu kaynaklar arasında reklam gelirleri önemli bir yer tutar. Medya kuruluşları, kendilerini reklam veren müşterilerinin ilgi ve isteklerini dikkate almak zorunda hissederler. 1 3 Ayrıca, yeni iletişim teknolojileri ve sosyal medya gibi platformlar da medyanın varlığını sürdürmesinde etkili olmuştur. Bu teknolojiler, medyanın daha geniş kitlelere ulaşmasını ve etkileşim sağlamasını mümkün kılar
  • 1. Müşteri Mağduriyetini Önleme: Havayolu şirketleri (Southwest Airlines ve British Airways), seferle ilgili rötar, iptal veya kapı değişikliği gibi acil konularda müşterilere SMS göndererek mağduriyeti önler
Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Tumkurt' Alıntı:
Evet kısmen haklısın @Tumkurt, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

Yasmin

Administrator
Admin
Global Mod
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 3. İndirim ve Promosyon Mesajları: - "Yaz indirimleri başladı! %50'ye varan indirimler sizi bekliyor. En sevdiğiniz parçaları kaçırmayın, şimdi alışverişe başlayın!". - "Bu hafta sonuna özel, tüm elektronik ürünlerde ekstra %20 indirim! Kupon kodunuz: WEEKEND20. Acele edin, stoklar sınırlı!"
  • Soroptimistler (SIE) gibi kuruluşların topluma erişme ve etkileşim stratejilerini daha etkili hâle getirebilmeleri için aşağıdaki öneriler dikkate alınabilir
Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Son noktada söylenebilecek en sade yorumum bu

Sude' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @TatliKedicik Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Sude, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Mehbare' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @TatliKedicik Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sadakat Programı
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Mehbare, daha somut örnek iyi giderdi

Koray' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @TatliKedicik Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın
Katılmak zorundayım diyemem @Koray, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti