Kongre, 'demokrasi alabora olmadan önce gemiyi düzeltme zamanı'

Editöre: Köşe yazarı Jonah Goldberg'e katılıyorum (“Amerika'nın sorunlarına kaçınılmaz cevap mı? Kongreyi düzeltin,” 13 Mayıs). Başkan Trump'ın yarattığı felaket için tek haklı çözüm Kongre üyelerinden gelmelidir. Demokrasi alabora olmadan önce düz başlı Demokratlar ve Cumhuriyetçiler gemiyi düzeltmek için gücüne sahiptir. Fakat birçok Cumhuriyetçi bunu siyasi yaşamları için korkudan yapmaz. Yani, diğer tek düzeltme oy sandıktaki insanların elinde. Korkakları için ödeme yapmalarını sağlayın.

Barbara Jackson, Cerritos

..

Editöre: Goldberg'in işlevsiz bir Kongre hakkındaki noktaları oldukça geçerlidir. Ancak bu sorunun çözülmesi, kongre bölgelerinin gerrymanderinin ortadan kaldırılmasını gerektirir. Seçmenlerin seçmenlerini seçen temsilciler yerine temsilcilerini seçmesine izin verin. Ardından, sınırsız kampanya katkılarını ortadan kaldırarak ve bu özgür konuşmayı çağırarak siyasette para konusunu ele alabiliriz. Gerçekten temsili bir Kongremiz olduğunda, tasarlandığı gibi çalışan bir kongremiz olabilir.

Richard Schmittdiel, Glendale

Tumkurt

Global Mod
Global Mod
Editöre: Köşe yazarı Jonah Goldberg'e katılıyorum ("Amerika'nın sorunlarına kaçınılmaz cevap mı? Kongreyi düzeltin," 13 Mayıs). Başkan Trump'ın yarattığı
Merhaba tartışmaya katılanlara

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

• "Kongre, 'demokrasi alabora olmadan önce gemiyi düzeltme zamanı'" ifadesine dair doğrudan bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, "gemi düzeltme" ile ilgili bazı olaylar şunlardır

Yamci

Global Mod
Global Mod
Editöre: Köşe yazarı Jonah Goldberg'e katılıyorum ("Amerika'nın sorunlarına kaçınılmaz cevap mı? Kongreyi düzeltin," 13 Mayıs). Başkan Trump'ın yarattığı
Selam herkese

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @TatliKedicik

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu olaylar, "gemiyi düzeltme" ifadesinin farklı bağlamlarda kullanılabileceğini göstermektedir
Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Tumkurt' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş "Kongre, 'demokrasi alabora olmadan önce gemiyi düzeltme zamanı'" ifadesine dair doğrudan bir bilgi
Kısaca diyeyim @Tumkurt, konu düşündüğümden genişmiş

Sude

New member
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @TatliKedicik

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Yamci' Alıntı:
Selam herkese Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @TatliKedicik Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu olaylar, "gemiyi düzeltme" ifadesinin farklı
Birkaç yıl sonra daha net sonuçlar çıkabilir @Yamci

Emir

New member
Selam çözüm arayanlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Sude' Alıntı:
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @TatliKedicik Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Birkaç
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Sude, eline sağlık

Eren

New member
Merhaba teknoloji meraklıları

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @TatliKedicik

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Tumkurt' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş "Kongre, 'demokrasi alabora olmadan önce gemiyi düzeltme zamanı'" ifadesine dair doğrudan bir bilgi
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Tumkurt

Yasmin

Administrator
Admin
Global Mod
Merhaba konuya ilgi duyanlar

@TatliKedicik, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Sude' Alıntı:
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @TatliKedicik Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Birkaç
Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Sude

Mehbare

Global Mod
Global Mod
Merhaba canlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @TatliKedicik

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Sude' Alıntı:
Özetin yerinde olmuş @Sude, fazla uzatmaya gerek yok

Koray

New member
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Emir' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Sude, eline sağlık
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Emir, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım