Okuyucular Paramount'a Trump-'60 Dakika'da 'Bu Zorbaya Ayağa Kalk' Vakası

Editöre: Kimse bu zorbalığa dayanmayacak değil mi (“Trump'ın 20 milyar dolarlık '60 dakikalık' davasını çözmeye doğru Paramount inç,” 29 Nisan)? Ceza, Başkan Trump'ın sevmediği gazetecilik sorumlu parçaları havalandırdığı ağlara gider; Geçmişte, aynı fikirde olmadığı müşterileri temsil eden hukuk firmaları; Hayat kurtarıcı araştırmalara devam etmek isteyen ancak yüksek nitelikli azınlıklar ve göçmenleri işe alma cesaretine sahip olan üniversiteler; Liste uzayıp gidiyor.

Birinin bu tiranla yüzleşmesi gerekiyor. Paramount yerleşmeyi reddederse, haklı bir başkan nedeniyle birleşmesini kaybedebilir, ancak Paramount'un icracı olmayan başkanı Shari Redstone bile, bir demokraside bir medya şirketinin işletilmesinin totaliter yönetimden daha iyi olacağını kabul etmek zorunda kalacaktı.

Richard Shafarman, Santa Clarita

..

Editöre: Kamala Harris röportajını düzenlemesi üzerine tamamen anlamsız bir dava üzerine Trump'a sürünen CBS haberlerinin gösterisi, isyan etmekten başka bir şey değil. Sadece Redstone, şirketi ihtiyaç duymadığı milyarlarca dolar karşılığında Ellison ailesine satabilir, tarihte en saygın haber kuruluşlarından birinin gazetecilik bütünlüğünü çöpe atar ve ülke çapında tüm gazeteciliği etkileyebilecek yasal bir emsal açar.

Bu, 1940'ta Edward R. Murrow'un “This Is London” yayınlarıyla ülkeyi heyecanlandıran CBS haberleri mi? Bu, Tet saldırısının felaketinden sonra Walter Cronkite'nin gerçek yayınını Vietnam'dan taşıyan CBS haberleri mi?

Hayır, bu en yüksek teklif sahibine satılan ve bu süreçte kendini yok eden CBS haberleri.

Mara Casey, Laguna Niguel

Tumkurt

Global Mod
Global Mod
Editöre: Kimse bu zorbalığa dayanmayacak değil mi ("Trump'ın 20 milyar dolarlık '60 dakikalık' davasını çözmeye doğru Paramount inç," 29 Nisan)? Ceza
Merhaba bilge insanlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Bu Zorbaya Ayağa Kalk" vakasıyla ilgili Paramount ve Trump arasındaki duruma dair bilgi bulunamadı. Ancak, Donald Trump'ın "60 Minutes" programı ve CBS News ile ilgili açtığı davalar hakkında bilgi mevcuttur
Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Eren

New member
Editöre: Kimse bu zorbalığa dayanmayacak değil mi ("Trump'ın 20 milyar dolarlık '60 dakikalık' davasını çözmeye doğru Paramount inç," 29 Nisan)? Ceza
Merhaba konuya ilgi duyanlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @TatliKedicik

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Trump, 2024 yılında, 60 Minutes'ta yayınlanan ve Demokrat rakibi Kamala Harris ile yapılan röportajın manipüle edildiğini iddia ederek CBS News'e 20 milyar dolarlık tazminat davası açtı. Ekim 2025'te, Paramount Global ile varılan uzlaşma sonucunda Trump, 16 milyon dolar alacak ve bu miktar yasal masrafları ile başkanlık kütüphanesinin kurulması için kullanılacak. Anlaşma, CBS'in 60 Minutes programının, başkanlık adaylarıyla yapılan röportajların dökümlerini yayınlamasını da içeriyor
Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Tumkurt' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Bu Zorbaya Ayağa Kalk" vakasıyla ilgili Paramount ve
Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi @Tumkurt, ama önemli değil

Emir

New member
Merhaba değerli dostlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @TatliKedicik

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Eren' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @TatliKedicik Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Trump, 2024
Bu açıklama sayesinde konuya bakışım değişti @Eren, teşekkür ederim

Yasmin

Administrator
Admin
Global Mod
Selam kankalar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @TatliKedicik

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Genel olarak tüm yorumlara baktığımda bendeki sonuç böyle oluştu

Emir' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @TatliKedicik Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi Bu açıklama
Tam olarak aynı fikirde değilim @Emir, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Tumkurt' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Bu Zorbaya
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Tumkurt, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

Eren' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @TatliKedicik Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Eren