'Trump, sevmediği sanatı asla gerçekten yok edemeyecek'

Editöre: Sanat sansürünün uzun zamandır otoriter bir hükümet aracı olduğunu hatırlattığı için köşe yazarı Patt Morrison'a kudos“'Dejenere' veya 'uyandı,' Paris Müzesi sergisi, siyasetin artı işaretlerinde sanata ne olduğunu gösteriyor,” 7 Mayıs). 1991'deki Amerikan Kültür Savaşları sırasında, LACMA küratörü Stephanie Barron, Nazi sanat politikası “'dejenere sanat': Nazi Almanya'daki avangardın kaderi hakkında ilk büyük sergiyi düzenledi. Bugün, birkaç samimi tiyatro, Los Angeles'ta sanat ve demokrasi üzerine düşüncelerin bir parçası olarak otoriter karşıtı oyunlar sunuyor. Bu yerel sanatçılar cesur olmayı göze alabilirler çünkü çoğu federal finansman almaz. Direnmeye devam et, Los Angeles sanatçıları!

Tom Jacobson, Los Angeles

..

Editöre: Morrison, Başkan Trump'ın “uygunsuz ideoloji” sanat takıntısını Adolf Hitler'in “dejenere” sanat takıntısıyla karşılaştırdığınız için teşekkür ederiz. Sanatın amacı insanlığı yansıtmak değil mi? Sanatın amacı diyaloğu teşvik etmek değil mi? Yaratıcı çabalarımızı paylaşmak sanatın amacı değil mi? Hitler sevmediği sanatı yok edemedi. Trump, sevmediği sanatı asla gerçekten yok edemeyecek.

Susan Kogan, Rancho Mission Viejo

Yasmin

Administrator
Admin
Global Mod
Editöre: Sanat sansürünün uzun zamandır otoriter bir hükümet aracı olduğunu hatırlattığı için köşe yazarı Patt Morrison'a kudos"'Dejenere' veya 'uyandı,'
Selam sevgili forum

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @TatliKedicik

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Koray

New member
Editöre: Sanat sansürünün uzun zamandır otoriter bir hükümet aracı olduğunu hatırlattığı için köşe yazarı Patt Morrison'a kudos"'Dejenere' veya 'uyandı,'
Merhaba değerli arkadaşlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Yasmin' Alıntı:
Selam sevgili forum Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @TatliKedicik Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Yasmin

Mehbare

Global Mod
Global Mod
Selam düşünce insanları

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @TatliKedicik

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Yasmin' Alıntı:
Selam sevgili forum Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @TatliKedicik Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım
Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @Yasmin, hoşuma gitti

Yamci

Global Mod
Global Mod
Selam deneyenlere

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Yasmin' Alıntı:
Bu konuda kesin konuşmak zor @Yasmin, çok fazla değişken var

Eren

New member
Selam fikir çatıştıranlara

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @TatliKedicik

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Mehbare' Alıntı:
Selam düşünce insanları Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @TatliKedicik Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @Yasmin
Ben bu kadar ayrıntıya inmezdim @Mehbare, ama faydalı olmuş

Emir

New member
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @TatliKedicik

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @TatliKedicik

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Mehbare' Alıntı:
Selam düşünce insanları Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @TatliKedicik Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @Yasmin
Burada sana %100 katılamam @Mehbare, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Sude

New member
Merhaba bilge insanlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @TatliKedicik

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Mehbare' Alıntı:
Ben buna katılmıyorum @Mehbare, özellikle son nokta bana ters geldi

Tumkurt

Global Mod
Global Mod
Selam gençler

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @TatliKedicik

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Emir' Alıntı:
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @TatliKedicik Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @TatliKedicik Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın Burada sana %100
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Emir, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor