Trump yönetiminin çiftlik çalışması hakkındaki yorumları muhtemelen geri tepecek

Editöre: Tarım Sekreteri hakkında büyüleyici bulduğum Brooke Rollins'in göçmen işçilerin yerini otomasyon ve Medicaid alıcılarının yerini alabileceği iddiası, sadece hem çalışkan göçmen işçilere hem de Medicaid alıcılarına ifade edilen temel zulüm değil, şok edici cehalet değil (“Trump yetkilisi Medicaid alıcılarını öneriyor, otomasyon göçmen işçilerin yerini alabilir. Kaliforniya çiftçileri katılmıyor” 9 Temmuz).

Büyüleyici bulduğum şey, Başkan Trump ve “beyin güveninin” “Medicaid'deki yetenekli yetişkinlerin” üssünün dışındaki insanlar olduğu varsayımıdır. Tamamen politik bir bakış açısından, Rollins'in önerisini anlamlandırmanın tek yolu bu. Trump'ın ekibine kötü haberlerin taşıyıcısı olmaktan nefret ediyorum, ancak mevcut istatistiklere göre, ABD'deki en büyük Medicaid alıcı grubu Beyaz Hispanik Olmayanlar (tahmin ediliyor Tüm alıcıların% 39.6'sı). Çoğunluk Beyaz seçmenlerin% 55'i 2024 seçimlerinde Trump için oy pusulaları. Bu, kayıtlı seçmen olan Medicaid alıcılarının, büyük bir bölümün Trump seçmenleri olduğunu varsaymanın mantıksız olmadığı anlamına gelir.

Trump ve yönetiminin GOP seçmenleri olabilecek Medicaid alıcılarının normalde göçmenler ve renk insanları için rezerve ettikleri saygısızlık ve zulüme maruz kalmaya kayıtsız görünmeleri, bana (çoğu zaman olduğu gibi) kendi seçmenlerine olan tekliflerinin sonuçlarını dikkate alamayacaklarını söylüyor. Ve bu durumda, bana öyle geliyor ki, bu özel yargı eksikliği, GOP'a giden Trump yönetimi tarafından ateşlenen haydut bir torpido gibi. Bunun ara seçimleri nasıl etkilediğini görmek ilginç olacak.

Matthew Singerman, Newbury Park