Trump'ın Head Start'a yönelik saldırıları 'aile yanlısı' retoriklere karşı antitetik

Editöre: Bu kadar aile yanlısı olduğunu iddia eden bir yönetimin, çocuk yanlısı ve yanlısı bir yönetimin, çocukların bakımını ebeveynler için daha pahalı ve külfetli hale getirmeyi düşünmesi akıl almaz (“Jeopardy'de başkentiyle, Trump yönetimi 800.000 çocuk için çocuk bakımını tehdit ediyor” 23 Nisan).

Topluluğumuzun endişe verici bir üyesi, çocuklar ve aileler için tutkulu bir savunucu ve yılda 30.000 dolardan fazla bir sürede şok olan yeni bir anne, çocuk bakımı için ödüyorum, çocuk bakımı ve baş başlangıçtaki bu saldırıların çocuklarımız, ailelerimiz, ekonomimiz ve ülkemizin geleceği için yıkıcı uzun vadeli sonuçları olacağını biliyorum. Kongre üyelerimizi, Trump yönetiminin çocuk bakımı konusundaki yıkıcı saldırılarını durdurmaya ve bu hayati programlarda herhangi bir kesinti reddederek başlamaya çağırıyorum. Çocuklarımızın geleceği ve ekonomimiz buna bağlı.

Christina Hoffman, Santa Monica

..

Editöre: Başkan Trump, Head Start ile uğraşmanın onu iyi göstereceğini düşünüyorsa, başka bir şey daha geliyor.

Amerikan evli çift ailelerin yaklaşık% 66'sında, Her iki ebeveyn de çalışıyor. Bu durum çocuk bakımı için umutsuz bir ihtiyaç yaratır. Trump fiyatları tarifelerle yükseltmek istiyorsa, bu çalışan ailelerin bu düşüncesiz hareketlerle birlikte gelen maliyetleri nasıl karşılayabileceğini düşünüyor?

Aleen Moreland, Apple Valley, Kaliforniya.

..

Editöre: Emekli bir devlet okulu öğretmeni ve çocuk bakımına ihtiyaç duyan eski bekar anne olarak, Head Start programının ülkemizdeki aileler için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Head Start genişletilmeli, sonlandırılmamalıdır.

Ülkemizin ebeveynlerin çalışabilmesi için baş başlangıç ihtiyacı var, çocuklar gelişebilir ve çocuk bakım işçileri mesleğinde kalabilirler. Head Start tarafından sağlananlar gibi, ilk yıllarında olumlu ve ilgi çekici etkileşimleri olan çocukların yaşamları boyunca iyi fiziksel ve zihinsel sağlıktan yararlanma olasılıklarının daha yüksek olduğunu biliyoruz. Ayrıca duygularını daha iyi deneyimleyebilir, düzenleyebilir ve yönetebilirler – daha sonraki okula hazır olma için temel beceriler. Emekli bir öğretmen olarak, sınıfta daha sonraki başarı için bunun değerini anlıyorum.

Anne Zerrien-Lee, Los Angeles

..

Editöre: Kadınların yüzde yetmiş biri 18 yaşın altındaki çocuklarla birlikte işgücünde, birçoğu topluluk organizasyonlarında ve sınıflarında ödeme yapmadan gönüllü olmaktadır. ABD'nin çocuk bakımına daha fazla yatırım yapması ve daha az, askeri ve savaş endüstrilerine daha az yatırım yapması gerekiyor.

Başlangıç ve erken başlık, ülkemizin refahı için özellikle önemlidir. Çocukların gelişmelerine, çocuk bakım çalışanlarına mesleklerinde kalma ve büyüme şansı vermelerine ve ebeveynlerin çalışmasını veya okula gitmesini sağlamasına yardımcı olurlar. Head Start sadece çocuklar için önemli değil, aynı zamanda ailelerin ve ekonomimizin finansal sürdürülebilirliğini artırıyor.

20 yıldır bir ilkokul öğretmeni olarak, kaliteli çocuk bakımı ve okul öncesi değerinin ilk elden gördüm. Küçük çocuklar için kaliteli çocuk bakım deneyimleri ilkokulda ve ötesinde başarıya yol açar.

Sylvia Gentile, Santa Monica

Koray

New member
Editöre: Bu kadar aile yanlısı olduğunu iddia eden bir yönetimin, çocuk yanlısı ve yanlısı bir yönetimin, çocukların bakımını ebeveynler için daha pahalı ve
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Emir' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @TatliKedicik Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @TatliKedicik
Bence uygulanabilirliği tartışılır @Emir, ama fikir sağlam

Mehbare

Global Mod
Global Mod
Editöre: Bu kadar aile yanlısı olduğunu iddia eden bir yönetimin, çocuk yanlısı ve yanlısı bir yönetimin, çocukların bakımını ebeveynler için daha pahalı ve
Selam teknoloji dostları

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @TatliKedicik

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Koray' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Bence
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Koray

Sude

New member
Selam yol geçen hanı ahalisi

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Mehbare' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @TatliKedicik Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm
Genel çerçevede haklısın @Mehbare, detaylar değişebilir

Tumkurt

Global Mod
Global Mod
Selam bu başlığa uğrayanlara

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @TatliKedicik

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Koray' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Bence
Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Koray, paylaşımın değerli

Yamci

Global Mod
Global Mod
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @TatliKedicik

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Emir' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @TatliKedicik Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @TatliKedicik
Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Emir, kaynağı merak ettim

Yasmin

Administrator
Admin
Global Mod
Selam çözüm arayanlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @TatliKedicik

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Sude' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende Genel çerçevede haklısın @Mehbare, detaylar değişebilir
Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Sude

Eren

New member
Merhaba fikirleri olanlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @TatliKedicik

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Sude' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende Genel çerçevede haklısın @Mehbare, detaylar değişebilir
Bu sürecin geleceği beni meraklandırıyor @Sude, gözüm üzerinde